Herfstkriebels bij de fotoshoot

Loes VrolijkNieuws

Woohoo! De herfst is begonnen! De blaadjes beginnen te vallen, het regent steeds meer en de koude dagen komen er weer aan. Maar niet getreurd, in onze fotostudio zit je lekker warm en droog. De fotografen zijn afgelopen week druk bezig geweest met het versieren van de fotostudio's! Kom je binnenkort een kijkje nemen?

Auteur Loes Vrolijk

Een bos van krijtjes
De fotografen in Den Haag zijn druk bezig geweest om de krijtmuur in de fotostudio in de herfstsfeer te brengen. Blaadjes, pompoenen en zelfs Halloween spoken zie je daar voorbij komen. De fotograaf in Zwolle kwam helaas krijtjes te kort om een heel bos te tekenen, maar heeft wel een spoor van blaadjes achtergelaten in de welkomsruimte. Kom jij ze tellen?

Herfstmuur fotostudio Eindhoven

Opwarmen in de fotostudio
De warme drankjes staan ook weer klaar in de fotostudio. Bij elke fotoshoot kan je van tevoren genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of warme chocomel. Zo kan je even opwarmen voordat je de fotostudio in duikt. Bij de fotostudio in Eindhoven is de warme chocolademelk het populairst en bij de fotostudio in Amersfoort de thee. Van welk drankje geniet jij het meest?

Herfstblaadjes
Afgelopen week is er al een shoot in Eindhoven gedaan waar gebruik is gemaakt van de herfstattributen. De herfstblaadjes en de paraplu werden tijdens de shoot gebruikt en dit was een groot succes. De fotograaf in Eindhoven vertelde dat het een feest was om met de blaadjes te gooien! Wist je dat we in de herfstvakantie 7 dagen in de week open zijn? Reserveer nu snel jouw fotoshoot met herfstattributen en kom snel langs in een van onze fotostudio's.

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom