Feest in fotostudio Den Bosch!

Loes VrolijkNieuws

Het was een groot feest in onze fotostudio in Den Bosch! Precies 9 jaar geleden opende Shoot & More haar deuren in Den Bosch, dus dat betekende dat het tijd was voor een feest!

Auteur Loes Vrolijk

Feestweekend
De partypoppers werden erbij gehaald en slingers hingen door de hele fotostudio. Kortom het zag er enorm feestelijk uit in de fotostudio. Onze fotograaf in Den Bosch vertelt ons meer over het feestweekend;

''Het weekend hadden we heel toevallig meer party fotoshoots gereserveerd staan, dus het was extra gezellig bij ons in de fotostudio. De muziek kon een paar tikjes harder en er werd dan ook flink gedanst tijdens de fotoshoots. Het is altijd een feestje bij ons in de fotostudio in Den Bosch, maar nu was het echt bijzonder omdat we ook nog eens de verjaardag van de organisatie konden vieren. 9 jaar geleden opende Shoots & More hier haar deuren in Den Bosch en na al die tijd zijn we gegroeid naar 8 fotostudio’s door heel Nederland. We zijn als team dan ook enorm trots, op naar de 10 jaar!’’

Collega fotografen
Een fotograaf uit Amersfoort kwam ook nog naar Den Bosch om haar collega’s te feliciteren en samen te genieten van een heerlijke taart. De fotografen van de fotostudio uit Eindhoven hadden tijdens een shoot een leuke kaart gemaakt voor de fotostudio in Den Bosch. Alle foto’s hangen nog in de fotostudio, dus kom snel een kijkje nemen en misschien beland je zelf ook wel op de wall of happiness. Reserveer nu je fotoshoot en kom zelf een feestje vieren bij ons in een van de fotostudio’s!

Meer weten over de fotostudio in Den Bosch?
Op deze pagina vind je alle informatie over de fotostudio en leuke tips die je voor of na je fotostudio bezoek kan doen.

Wist je namelijk dat je heerlijk kan eten in de binnenstad, vlak bij de fotostudio? Op een paar minuten lopen ligt de korte putstraat, met diverse restaurants, cafe's en clubs. Op 10 minuten loopafstand vind je de Sint-Jans kathedraal in al haar glorie!

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom