Fotostudio’s in winterse sferen

Loes VrolijkNieuws

Als je naar buiten gaat heb je vast al het volgende opgemerkt, het wordt steeds kouder! Het wordt kouder, sneller donker en om het kwartier is er wel een regenbui die over het land trekt. Maar het is ook het seizoen van de gezelligheid, de feestdagen komen er namelijk weer aan! Gezellig met je familie dineren of lekker met je vrienden genieten van een warme chocolademelk met slagroom. 

Auteur Loes Vrolijk

Warme chocomelk met slagroom

Onze fotografen weten wel raad met deze dagen: ‘’Dagelijks moeten we het chocomelk apparaat aanvullen, omdat iedereen wel een kopje lust,’’ zei onze fotograaf uit Amersfoort. En in Den Bosch zei de fotograaf het volgende; ‘’bij ons om de hoek staat er een gebakkraam, waar we na de werkdag een lekkere oliebol halen. Mijn favoriet is die met appel.’’ Kortom, de winter is het favoriete seizoen van veel van onze fotografen!  

Versieringen

Alle fotostudio’s zijn weer in winterse sferen met mooie lampjes, slingers en een heuse wensboom. Heb jij een bijzondere wens? Kom naar de vestiging, schrijf deze op, hang hem in de wensboom. Wie weet komt jouw wens wel uit. 

De fotografen zijn druk bezig geweest om de fotostudio te versieren. De fotografen van de fotostudio in Eindhoven kwamen met twee volle tassen uit de winkel toen ze hun kerstinkopen gingen doen. En alle fotografen uit Den Haag zijn dol op de feestdagen; ‘’we hebben ons ingehouden toen we gingen shoppen, alles ziet er altijd zo mooi uit.’’ 

Foute kersttruien

Wanneer je de aankomende maanden bij ons op fotoshoot komt, kan je een aantal winterse accessoires gebruiken bij de fotoshoot. In alle fotostudio’s kan je extra kerst accessoires bestellen bij je fotoshoot, van een “foute” kersttrui tot een rendier diadeem. Altijd leuk om een leuke foto te maken en deze te gebruiken voor je kerstkaart. Reserveer snel jouw fotoshoot. 

Zoek je trouwens nog een cadeau voor de feestdagen? Geef een foute kersttrui fotoshoot cadeau! Bestel hier jouw cadeaubon

Kersttruien fotoshoot

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom