Breda: Onze fotostudio nu helemaal kidsproof

Loes VrolijkNieuws

Fotograaf Shoots and More

Een fotoshoot bij een van de fotostudio's van Shoots & More is een leuk uitje voor iedereen, van jong tot oud! In de fotostudio in Breda hebben onze fotografen de afgelopen week veel aandacht besteed aan het zo leuk mogelijk maken voor kinderen om mee te komen voor de fotoshoot. Ook vertellen we wat er allemaal te doen is in de gezellige stad Breda, waar onze fotostudio ligt. 

Auteur Loes Vrolijk

Kidsproof
Onze fotografen in Breda hebben de laatste tijd veel aandacht besteed aan de vestiging, om deze zo kidsproof mogelijk te maken. Zo is het leuk voor jong en oud om langs te komen bij onze fotostudio. 

Er zijn leuke boekjes voor de kinderen aanwezig om te lezen, kleurplaten om in te kleuren en verkleedkleren om even lekker gek te doen. 

Waarom naar Breda gaan?
In 2017 werd Breda uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland, en dat vinden wij super logisch! Maar wat te doen in Breda? Je kan er winkelen, terrasjes pakken, in een bootje over de singels varen, historische bezienswaardigheden bezoeken of street art spotten zijn maar een greep uit al de mogelijke dingen om te doen in Breda. Daarom hebben we hier de leukste op een rij gezet:

Het kasteel van Breda: Het kasteel van Breda staat in het centrum en je kan er zo langs lopen. Bezoeken gaat echter alleen wanneer je een rondleiding via de VVV Breda hebt, aangezien dit kasteel dienst doet als Koninklijke Militaire Academie.

Park Valkenberg: Park Valkenberg ligt achter het Kasteel van Breda, het is groot groen en mooi. Dit is de perfecte plek om even lekker tot rust te komen. 

De grote markt & grote kerk: Jammer Genoeg staat de kerk de komende tijd nog in de steigers voor renovatie. Maar als je je tijd neemt om naar de kerk te kijken snap je waarom, de kerktoren is namelijk erg gedetailleerd. Als je richting de Grote kerk loopt kom je ook uit bij de Grote markt. Je vindt hier erg veel terrasjes en Brabantse gezelligheid. 

Varen over de singels: Zeker wanneer je een zonnig dagje hebt uitgekozen om Breda te bezoeken is het echt een aanrader om de stad vanaf het water te bewonderen. Je kunt hiervoor je eigen bootje huren of aanhaken bij een rondvaart, waarbij alles over de bezienswaardigheden verteld wordt.

Ga jij nou binnenkort een dagje weg naar Breda en zoek je nog een leuk uitje? Kom dan langs bij ons voor een ongedwongen en spontane fotoshoot. Je kan gemakkelijk je reservering maken op onze website. Wil je iemand verrassen met een portie geluk? Bestel dan onze giftcard en het gelukspakketje wordt gratis thuisbezorgd.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom