Shoots & More: Zorg goed voor elkaar

Loes VrolijkNieuws

Familie fotoshoot - samen sterk

Onze fotostudio's zullen tot 1 juni helaas tijdelijk dicht zijn. Pas goed op jezelf en zorg goed voor elkaar!

Auteur Loes Vrolijk

Zorg goed voor elkaar

Op dit moment kunnen wij de feel good ervaring niet volledig geven, zoals wij dit graag zouden willen. Bij ons in de fotostudio gaat het om samen zijn, knuffelen met geliefden en familie en samen een mooie én blijvende herinnering maken.

Ook hopen wij hiermee ons steentje bij te dragen aan de gezondheid van de samenleving en om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. 

Online gaan we door

Dat de fotostudio’s dicht zijn, wil niet zeggen dat we stil blijven zitten. We blijven altijd online bereikbaar voor al je vragen. Je kan via onze website, Instagram of Facebook een berichtje sturen. Ook kan je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. 

Reserveer nu alvast je fotoshoot

 Wil je alvast je reservering maken voor later in het jaar? Dat kan zeker! Wijzigen of annuleren is altijd kosteloos. Je kan op onze website zien op welke dagen en bij welke vestiging er nog plaats is voor een fotoshoot.

Wil je een fotoshoot cadeau geven? In onze webshop kun je cadeaubonnen bestellen.

Heb je andere vragen over je fotoshoot, reservering of iets heel anders? Misschien staat jouw antwoord bij de meest gestelde vragen.

Fotograaf Shoots and More  

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom