Familie Lakap op bezoek, het was feest in onze fotostudio!

Loes VrolijkNieuws

Fotoshoot gezin

Familie Lakap was bij ons op bezoek in onze fotostudio in Amersfoort. Het was een groot feest in de fotostudio, want Miaz heeft zijn eerste stapjes gezet! Dit is gevierd met een veel confetti en lekkere gebakjes. 

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe deze fotoshoot is gegaan? Lees snel verder en bekijk de video hieronder. 


Auteur Loes VrolijkFamilie Lakap bestaat uit Esra, Seran, Devran, Ilay en Miaz. Esra en Seran zijn de trotse ouders van 3 jongens. Devran en Ilay zijn twee stoere jongens van 6 en 4 jaar oud en Miaz is de jongste zoon, die pas 1 is geworden.

Devran en Ilay waren al vaker in de fotostudio in Amersfoort geweest, dus die wist al snel het speelgoedhokje te vinden en ook de weg naar de fotostudio. Wat was dat prachtig om te zien, hoe deze jongens zich zo snel thuisvoelde.

Na een lekker kopje thee en een glas ranja gingen we van start met de fotoshoot, wat was iederen enthousiast! Op het einde is de fotoshoot afgesloten met een groot confettikanon om het feestje compleet te maken.

Benieuwd naar hoe deze fotoshoot is verlopen? Familie Lakap maakte er een leuke video van en deze kun je hieronder bekijken. Ook benieuwd naar het resultaat van de foto's? Hieronder hebben wij een aantal foto's van de fotoshoot van familie Lakap geplaatst. 


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image