Nieuwe fotostudio in Utrecht opent deze zomer!

Loes VrolijkNieuws

Wij mogen met trots bekend maken dat wij deze zomer onze negende vestiging gaan openen! En wel in het centrum van Utrecht Leidsche Rijn!  Benieuwd naar alle updates betreft de vestiging in Utrecht? Hou dan onze Facebook pagina en onze Instagram in de gaten.

Auteur Loes Vrolijk

Na Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Zwolle, brengt Shoots & More nu ook happiness naar Utrecht. In de nieuwe fotostudio in het centrum van Leidsche Rijn worden onze gasten in de watten gelegd. Ons enthousiaste en talentvolle team van fotografen is gespecialiseerd in het maken van feel good fotoshoots. Een bezoek aan onze gezellige fotostudio is daarom ook meer dan alleen fotoshoot, maar het is meteen een hele beleving. Naast de beleving krijg je ook een fantastisch resultaat waar je nog jaren van kunt nagenieten. 

De fotostudio is gevestigd aan de Vaduzdijk 1, 3541 DM Utrecht (Leidsche Rijn Centrum), en opent 15 augustus haar deuren.

Vestiging Utrecht is bereikbaar via dit telefoonnummer: 030-2272134 en via dit email adres: utrecht@shootsandmore.nl

Voor sollicitaties kun je kijken op: www.shootsandmore.nl/vacatures.

Image

Shoots & More opent in Utrecht Leidsche Rijn. Omdat Utrecht Leidsche Rijn een super mooie plek is met veel te doen, hebben wij alvast een rijtje met leuke activiteiten voor je gemaakt:

  1. Pathé Utrecht Leidsche Rijn - Dit is een bioscoop die te vinden is aan het Berlijnplein. Je kunt er naar de film, maar je kunt er ook op het dakterras genieten van een spectaculair uitzicht van de skyline van Utrecht. 
  2. Het Máximapark - Dit is een park in Leidsche Rijn waar je lekker kunt wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. In het midden van het park vind je de Vlinderhof, een mooie bloementuin ontworpen door landschapsarchitect Piet Oudolf. In het park worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een foodfestival of een toneelvoorstelling. 
  3. Key West Beachhouse - Aan de rand van Leidsche Rijn vind je de Haarrijnseplas. Dit is een plas met een eigen zandstrand. Aan dit zandstrand vind je Key West Beachhouse, een lounge restaurant met een fantastisch uitzicht over het water. 

Maak met een van deze activiteiten je dagje Utrecht helemaal compleet!

Reserveer jouw fotoshoot
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom