Fotostudio in Leidsche Rijn Centrum Utrecht

Amber vanDijkNieuws

Shoots & More vestiging Utrecht

Auteur Loes Vrolijk 


Leidsche Rijn is een grote Vinexlocatie in Utrecht met meer dan 45.000 inwoners. In 2018 is hier een groot modern winkelcentrum geopend met ruim 130 winkels, horeca en ook een nieuwe vestiging van fotostudio Shoots & More. Hieronder geven we je een aantal tips over hoe je je bezoek aan onze fotostudio kunt combineren met de leukste winkels en restaurants.


Nostalgisch speelgoed

Aan de Parijsboulevard nummer 180 vind je de modernste Houten speelgoedwinkel van Nederland, Hout-Doe. Zij hebben een enorm grote collectie met nostalgisch houten speelgoed wat vrijwel iedereen nog wel zal herkennen uit zijn of haar kindertijd. Een trip down memory lane dus als je hier lekker ronddoolt. Behalve houtenspeelgoed hebben ze ook een uitgebreide collectie poppen, spellen, knutselmateriaal en puzzels. Een winkel die dus zeker een bezoekje waard is voor een leuke presentje voor je eigen kinderen of een verjaardag.Je beste vriend in het zonnetje 

Winkel voor jezelf is natuurlijk hartstikke leuk maar iemand waar je van houdt in het zonnetje zetten is nog veel leuker. Hoe leuk is het om je trouwe viervoeter eens lekker te verwennen met een nieuwe halsband, een lekker kluif of een zachte mand om in te liggen? Bij dierenspeciaalzaak Pets Place aan de Londenstraat 3a hebben ze alles om jouw dierenvriendje te trakteren. Neem hem daarna mee naar je afspraak bij Fotostudio Shoots & More en laat hem stralen tijdens jullie fotoshoot samen.


Image
Tijd voor ontspanning

Na uren rondstruinen in het winkelcentrum is het heerlijk bijtanken bij 30ML Coffee & Food aan de Grauwaartsingel nummer 370. Doordat zij hun eigen koffiebonen branden kun je hier heerlijk genieten van de vele koffievarianten maar een vers kopje thee kan ook. Zij hebben een puur aanbod aan zoete en hartige hapjes. Ook voor een lekker ontbijtje of een uitgebreide lunch kun je bij hen binnenlopen. Ben je weer helemaal tot rust gekomen? Dan kun je meteen door voor je afspraak in de fotostudio.Een heerlijke afsluiting van je dag

Een fijne dag rondstruinen en winkelen in Leidsche Rijn Centrum verdient een positief einde. Je wordt door de fotografen van Shoots & More Utrecht hartelijk ontvangen in de fotostudio. Na een gesprekje over je persoonlijke wensen en een drankje is het tijd om de studio in de gaan. Misschien kun je meteen die nieuwe jurk aan die je eerder op dag hebt weten te scoren? Wat je ook aandoet het is altijd goed want bij Shoots & More vinden wij je mooi zoals je bent en dat weten wij ook vast te leggen op onze foto’s. Je gratis 30 x 40 afdruk die je bij de fotoshoot ontvangt krijg je meteen mee naar huis van ons. Een blijvende herinnering aan een heerlijke dag in Winkelcentrum Leidsche Rijn.

 
Image