Blog: Zomertips voor vriendinnen

Loes VrolijkTips

Vriendinnen fotoshoot

De vakantie begint bijna, het lekkere weer komt er aan en je hebt weer wat meer tijd en energie om leuke dingen te gaan doen! Maar wat? Wij hebben een aantal zomertips klaargezet voor jou en je vriendinnen. Zo hoef jij je deze zomer niet te vervelen!

Loes Vrolijk


1. Picknicken:
Voor picknicken heb je eigenlijk helemaal niet zo veel nodig. Trek een groot laken uit de kast, nodig je vriendinnen uit in het park en vraag of iedereen iets lekkers meeneemt. Neem eventueel nog een badminton-set mee voor de fun en voilĂ  gezelligheid gegarandeerd!

2. Watergevecht:
Dit is stiekem nog leuk voor zowel jong als ook zeker voor oud! Hier moet natuurlijk wel de zon voor schijnen, maar zodra de zon schijnt hup die waterpistolen en waterballon vullen en aanvallen! Naast dat het heel leuk is, is het ook heerlijk verkoelend

3. Een fotoshoot:
Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het woord zomer, maar wel heel erg leuk om te doen, een fotoshoot met je beste vriendin of met de hele vriendinnegroep. Bij ons in de fotostudio staat de airco aan dus het is heerlijk verkoelend. Je hebt dus geen last van de hitte. Naast dat je tijdens de shoot veel plezier hebt met je vriendinnen, hou je er ook een hele mooie blijvende herinnering aan over: een mooie foto van jullie samen.

Reserveer hier je vriendinnen zomershoot!

4. Skeeleren:
Misschien een beetje oldskool maar nog wel heel erg leuk. Het moet natuurlijk niet te warm zijn, maar wil je deze zomer actief bezig zijn dan is skeeleren zeker een goede optie. Zorg wel dat je voldoende water meeneemt en je voldoende rust neemt, het is zwaarder dan je denkt. Een route langs verschillende terrasjes is dan ook zeker een aanrader.

5. Buiten bioscoop: Zomerse dagen zorgen ervoor dat het ’s avonds ook nog lang warm is. Wat is er dan lekkerder om nog lang buiten te zitten. Bezoek daarom eens een buitenbioscoop, deze worden in veel steden in de zomermaanden georganiseerd. Wordt het niet georganiseerd bij jou in de buurt? Organiseer er dan zelf een!


Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.