Blog: De leukste activiteiten tijdens sportweek

Loes VrolijkTips


Hallo allemaal! Van voetbal en skateboarden tot bootcamp en yoga, zaterdag 9 t/m 17 september is het Nationale Sportweek. In de Nationale Sportweek openen verschillende sportclubs hun deuren zodat jij verschillende sporten kunt uitproberen.

Loes Vrolijk

Wij hebben een aantal super leuke activiteiten op een rijtje gezet voor jullie. Dus kijk snel of er iets leuks te doen is bij jou in de buurt. Wij wensen jullie een hele sportieve week toe!

Gelderland
Spelenkar in Scherpenzeel: Doe mee aan de leuke sport- en spel dag van de Spelenkar! Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar mogen in het sport- en spel uur meedoen aan allerlei spelvormen! Locatie: Sportzaal 3 de Breehoek

Sportinstuif Oosterbeek: Bij Sportinstuif is er wekelijks een beweeguur met allerlei sporten en spellen: van hockey tot voetbal, van badminton tot tikkertje! Kom naar de sportzaal en doe mee!

Utrecht
Nederlandse Speedbadminton Federatie Baarn: Maak kennis met de nieuwste racketsport van Nederland: Crossminton! Deze sport is gecombineerd uit squash, tennis en badminton in één spel. Het is makkelijk om te spelen, maar moeilijk te overmeesteren. Wil je het uitproberen? Kom dan naar NSR Baarn!

Noord-Brabant
Gezond en actief Tilburg: Hier krijg je persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van Fysioholland. Wil je sporten om fit te worden én te blijven, wil je afvallen of wil je spierkracht opbouwen? Gezond en Actief Tilburg begeleiden je graag bij het sporten.

Dag van de sport in Vlijmen: Zit jij in groep 3 tot en met 8 en wil je kennismaken met de sporten hockey, korfbal en volleybal? Dat kan bij Dag van de sport in Vlijmen!

Hockeyclub VMHC: Op donderdag 14 september organiseert hockeyclub VMHC in samenwerking met Stichting de Schroef een workshop fithockey. Ze organiseren een demonstratie, waarna je zelf kennis kan maken met de sport fithockey.

Zuid-Holland
Gymzaal van de bonifaciusschool Wassenaar: Hier kan je s middag om 15:30 tot 17:00 lekker vrij spelen. Je hebt geen les, je hoeft je niet in te schrijven en je kan altijd later aankomen of eerder weggaan!

The Hague Beach Stadium: Tijdens de Nationale Sportweek worden aan verschillende scholen in Den haag diverse beach clinics aangeboden. De basisscholen kunnen zich aanmelden voor verschillende strandsporten: beachvolleybal, beachkorfbal, beachrugby en judo!

Noord-Holland
XRACE Nederland Amstelveen: XRACE is een familie evenemen voor een ouder en kind (6-14 jaar) waarbij jullie een parcours afleggen van 4 kilometer waarbij 10 mysterieuze opdrachten uitgevoerd moeten worden.

Bodyshape 40+ jaar: Lekker bewegen op muziek. Ongeveer 20 minuten cardio met eenvoudige passen, gevolgd door 20 minuten spierversterkende oefeningen.
 

Kijk voor nog meer informatie op: www.nationalesportweek.nl


Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.