Dierendag DIY

Loes VrolijkTips

Honden fotoshoot
Het is weer bijna dierendag! En dat vraagt om een feestje. Op deze dag besteed je natuurlijk extra tijd aan je huisdier, maar hoe leuk is het om ook creatief aan de slag te gaan voor jouw trouwe vriendje? Met deze 5 DIY’s heb jij samen met je kind (of hele gezin) wat te doen op dierendag. Dit zijn de leukste DIY’s die wij zijn tegengekomen!
Auteur Loes Vrolijk
1. Vogelhuisje

Met dit vogelhuisje straalt jouw tuin/balkon straks helemaal! Je kunt het huisje aanpassen naar jouw smaak en misschien heb je dan in het voorjaar wel kleine vogeltjes. Kijk hier voor meer ideeën, en wat je nodig hebt!

Image
2. Placemat voor je huisdier

Wil jij ook liever niet dat jouw mooie vloer nat wordt door de waterbak van jouw huisdier? Ga dan aan slag en maak een mooie, stijlvolle placemat voor jouw huisdier! Dat is nog eens een leuk dierendag cadeautje. Hoe je deze moet maken? Kijk snel hier!

Image
3. Wcrol dieren

Zoek je nog iets leuks om te knutselen met de kinderen? Dan zijn deze te schattige wcrol huisdieren perfect. Ze zijn makkelijk te maken en zelfs te kleinste kunnen mee helpen. Wat je precies allemaal nodig hebt? Kijk hier voor voorbeelden en tips!

Image
4.Herfst diertjes

Knutselen in de herfst is natuurlijk altijd leuk met blaadjes en kastanjes. En hoe leuk is dat om dit te combineren met dierendag. Benieuwd naar de opties? Klik dan hier

Image
5. Groenteslinger

Wil je iets bijzonders maken voor  jouw huisdier waar je vriendje ook echt van geniet? Maak dan een lekkere snack. Voor je konijn kun je bijvoorbeeld een groente snackslinger maken. Hoe je deze maakt? Kijk dan hier

Image

Huisdieren-fotoshoot met jouw beste vriendje!

Wil je nu een keer iets echt bijzonders doen met jouw beste vriendje, en een herinnering creëren die voor een langere tijd blijft? Kom dan langs in een van onze studio's voor een fotoshoot met jouw huisdier. Reserveren kan hier, wil je liever een dierenfotoshoot cadeau doen? Bestel dan hier een cadeaubon!

Image
Image
Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom