Herfst thema foto’s voor op social media

Loes VrolijkTips

De herfst is eindelijk hier en dat moet je haast wel vastleggen. Al die mooie blaadjes die van de bomen dwarrelen, de regen en de regenbogen, de gezelligheid die steeds vaker opbloeit. Maar hoe deel je dat nou op social media? Het is onwijs leuk om de mooiste, lekkerste en gezelligste momenten uit jouw herfst te delen, maar dit kan wel lastig zijn. Daarom hebben wij wat voorbeelden voor de allertofste herfst thema foto’s die jij kunt delen op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Auteur Loes Vrolijk

Blaadjes 

Het maakt niet echt uit of ze nou nog aan de boom zitten of al naar beneden zijn geblazen, blaadjes zijn in de herfst het allermooist. Je kunt hier hele gave close-ups van maken! Zoals dit voorbeeld, een heldere blauwe achtergrond en ze zon is ook mooi te zien, prachtige blaadjes van dichtbij.
Image

Paddenstoel 

In het bos zijn allerlei interessante dingen te vinden in het bos. Denk aan eikels, kastanjes, paddenstoelen en mos. Hier kun je hele gave foto’s mee maken. Je kunt goed afwisselen met de herfstkleuren rood, bruin, geel en groen. Op dit voorbeeld zie je een mooie rode paddenstoel met witte stippen en mos. Je kunt net als op deze foto ook een groot deel van de achtergrond wazig laten om de nadruk op de paddenstoel te leggen.
Image

Nattigheid 

Regen is meestal niet onze grote vriend, het is koud, nat en je haar gaat er door in de war. Maar ook de regen heeft iets moois. Je kunt als je er even de tijd voor neemt, hele mooie foto’s maken van de druppels. Overal zijn de druppels wel te vinden, in de tuin, buiten op je paraplu en ook op het raam. Deze foto laat al goed zien wat je er mee kunt doen. Een onwijs mooie foto van de regen op het glas. Je kunt hier verschillende dingen mee doen.
Image

Spelen 

Pak je laarzen, dikke jas en muts er maar bij en ga lekker naar buiten. Inmiddels zijn er al heel wat blaadjes op de grond te vinden waar je lekker mee kunt gooien. Je kunt er zoals op deze foto voor kiezen de focus leggen op de blaadjes, maar natuurlijk ook op jezelf. Zo maak je mooie spontane foto’s in herfst thema.
Image

Kopje warmte

Je weet vast wel dat kopjes thee of koffie het allerlekkerst smaken na een lange dag en als je helemaal natgeregend eindelijk thuis bent gekomen. Dat soort geluksmomentjes kun je ook vastleggen. Versier het om je kopje met wat blaadjes om het nog meer in het herfstthema te laten.
Image

Lichtje aan 

Omdat het steeds langer donker is en het onwijs leuk is om de gezelligheid in deze koude maanden naar binnen te halen. Kun je ook eens proberen hier een leuke foto van te maken. Je hebt vast wel overal theelichtjes en kaarsen staan die je ‘s avonds lekker aansteekt. Als je hier een foto van maakt geeft dit vaak een hele gezellige en warme sfeer. Net als op deze foto, met de mooie herfstkleuren.
Image
Er zijn natuurlijk nog veel meer voorbeelden van leuke en originele herfstfoto’s die je na zou kunnen maken. Dit is om je een beetje op weg te helpen en je te inspireren. Veel fotografeer plezier en voel je vrij je herfst creaties te delen met ons!
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Direct je foto's bekijken na de fotoshoot

Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom