9 filmpjes om in de kerststemming te komen

Loes VrolijkTips

fijne feestdagen kerstmis

Nog niet in de kerststemming? Deze filmpjes helpen je! Op facebook komt er al veel voorbij en zeker op YouTube kan je het niet missen. De ene na de andere kerstcommercial komt online te staan. Omdat het er zoveel zijn, heb ik even een lijstje gemaakt met de leukste filmpjes. Er zitten wat oudere filmpjes tussen omdat die gewoon heel erg leuk zijn, maar ook wat nieuwere die je misschien nog niet gezien hebt. Veel kijkplezier!


Auteur: Loes Vrolijk

9. EDEKA Weihnachtsclip

Dit Duits filmpje is toen erg veel te zien geweest en blijft een mooi en goed filmpje. Het gaat over een opa die met kerst altijd alleen is en het eigenlijk toch samen met zijn familie zou willen vieren. Een hartbrekend filmpje met een mooie boodschap. En je Duits hoeft niet goed te zijn om dit filmpje te begrijpen.

8. WestJet Christmas Miracle: real-time giving

Dit filmpje is van 2013, maar het is en blijft leuk om naar te kijken. Santa’s van West Jet proberen de reizigers te verrassen en bij terugkomst niet alleen de bagage, maar ook een leuk cadeau, over de band te laten komen.

7. Familie tradities zijn er om door te geven

Goed eten is samen eten. Samen zijn, feestelijke kerstgerechten en het doorgeven van familietradities.

6. M&M Faint Christmas Eve

Yellow probeerde kerst te redden toen hij de Kerstman bewusteloos aantrof in de woonkamer. Gaat hem dit lukken?

5. The Greatest Gift

Een happy filmpje over het grootste cadeau wat je kan geven: jezelf. Pas op dat je het filmpje niet te vaak bekijkt, er bestaat een kans dat het liedje in je hoofd blijft hangen. Weet dat je gewaarschuwd bent..

4. Monty The Penguin

Een lief filmpje over Monty de pinguin. Het schattige jongetje doet er alles aan om de pinguïn een leuke tijd te geven en neemt hem overal mee naartoe. Maar wat de pinguïn nou echt wil.

3. Man on the Moon

Ook een leuk filmpje van dezelfde makers als van het vorige filmpje over de pinguïn. Dit keer gaat het niet over een dier, maar over een man op de maan. Hij zit elke dag helemaal alleen daar boven op de maan. Een meisje ziet dat en zij wilt graag contact met de eenzame man hebben zodat hij haar kan zien. Maar hoe gaat ze dat voor elkaar krijgen?

2. Buster The Boxer

Het nieuwste filmpje op de variant van de man op de maan en de pinguïn. Dit keer gaat het filmpje over Buster the boxer. De hond kijkt heel de avond toe hoe de vader van het meisje de trampoline in elkaar zet en hoe andere dieren er heel de nacht zoveel plezier van hebben. ‘S ochtends als het meisje wakker wordt ziet ze haar cadeau en sprint er naar toe, alleen is iemand haar voor..

1. De Efteling

Een gezin heeft een bijzondere tijd samen op een betoverende plek. Ze hebben écht even tijd voor elkaar, maar zodra ze de dag erna weer thuis zijn is het leven als vanouds; saai, gehaast en iedereen leeft langs elkaar heen. Maar dan bedenkt een van de kinderen een geniaal plan om dat fijne gevoel weer opnieuw te beleven…

Vergeet niet de kerstgedachte te delen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Nu het kan, waarom eigenlijk niet? Een kerstfilmpje tegen gekomen die eigenlijk veel leuker is?
Deel het via de reacties!


Deel de fotografie tips

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.