Tips om op je allermooist naar de fotoshoot te gaan

Loes VrolijkTips

kerstcadeau shoots and more cadeabon

Kerst komt steeds dichterbij! De kerstboom staat bij de meeste mensen weer mooi opgetuigd in de woonkamer en de plannen voor de kerstdagen worden weer gemaakt. Als de hele familie bij elkaar is, is het natuurlijk een mooi moment om foto's met elkaar te maken. Dit kan natuurlijk door onze fotografen in de studio, maar lukt dit niet? Dan hebben wij nog een aantal tips voor je om de mooiste foto's te maken tijdens deze feestelijke dagen.

Auteur Loes Vrolijk

Beste outfit

Met je kleding kun je al veel doen om een hele mooie foto te maken. Met de kerst ziet iedereen op zijn/ haar best uit, goed moment voor een foto dus! Tip: ben je met een grote familie deze kerstdagen? Zorg dan dat te veel verschillende printjes vermeden worden. Dit maakt de foto heel druk en onrustig. Belangrijk is ook dat jij je comfortabel in de kleding  voelt, dit zie je goed terug op de foto.


Goed licht is belangrijk!

Zonder licht is er geen fotografie. De kwaliteit van het licht kan de foto maken of breken. Zorg er daarom voor dat je op het begin van de middag de foto al maakt en niet wacht tot het laatste moment. Dan is er van buiten geen mooi natuurlijk licht meer en maakt het moeilijker een foto te maken.

fotoshoot kerst familie shoots and more

Kiss-proof

Lippenbalsem is erg belangrijk! Ja je leest het goed, lippenbalsem is erg belangrijk. Je kunt droge lippen krijgen, helemaal met dat koude weer en dan is lippenbalsem echt heel handig. Als je lippen namelijk een beetje vochtig zijn dan ziet dat er altijd beter uit op de foto. Dus neem het zekere voor het onzekere en neem die lippenbalsem mee.


Kerstattributen

Het is kerst, dus wat is leuker dan op de foto te gaan met de kerstattributen. Dus pak de kerstboom, de cadeautjes en wat leuke kerstballen erbij. Dit maakt de foto wat sfeervoller en zal je altijd herinneren aan de kerst van 2018.


kerstcadeau shoots and more cadeabon

Anders dan anders

Doe eens lekker gek. Spontane foto's vinden wij vaak de leukste! Dus poseer niet te veel maar zet een lekker kerstmuziekje op en maak veel plezier, dit zie je terug op de foto.

Het toch liever aan een professionele fotograaf overlaten? 

We hebben nog een paar plekjes voor tijdens de kerstvakantie en zelfs op 2e kerstdag. Maak Hier snel je reservering, dan heb je zeker mooie foto's voor tijdens de feestdagen.


fotoshoot kest met de familie bij shoots and more
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom