Paasgekke paaseitjes

Loes VrolijkTips

Shoots & More fotograaf Vrolijk Pasen

Iedereen is gek op Pasen en iedereen is gek op paaseitjes. Elk jaar worden de meeste winkels in februari al helemaal Paasklaar gemaakt en liggen de winkels al helemaal vol met paashazen, paaskoekjes, paasbroodjes en natuurlijk met paaseieren. Jamin komt ieder jaar met weer hele leuke nieuwe gekke smaken. Wij zetten de leukste voor je op een rij!

Auteur Loes Vrolijk

Jamin
Dat Jamin met gekke smaken komt is inmiddels wel bekend, ook dit jaar is er weer wat nieuws te krijgen. Onze favorieten zijn:

Ijsje discodip melk
Knettersuiker wit
Butterscotch melk
Appeltaart melk
Ananas wit
Tiramisu wit
Cookies & cream melk

Deze leuke smaken zijn echt om te smullen. Ze zien er ook nog eens stuk voor stuk leuk uit en zijn te verkrijgen bij Jamin.


Image

Leonidas
Ook Leonidas heeft een ruim assortiment aan paasei smaken.

Biscuit melk
Brésilienne puur (gezouten amandelen)
Sao Tõme puur
Caraque wit Cuberon wit

Het zijn hele chique namen en zeker ook hele lekkere smaken.

Image

Hema
Tot slot de Hema. Zij komen ieder jaar weer met de gekste en lekkerste smaken in het paaseitjes assortiment. Naast de leuke versiering op de buitenkant van het paaseitje zijn ze ook erg lekker!

Advocaat puur
Gin-tonic wit
Tompouce melk
Stroopwafel melk


Image

Dit zijn toch wel echt onze gekste favorieten. Vergeten wij nou echt de áller lekkerste smaak te noemen? Laat het ons dan weten! Wij gaan deze Pasen lekker smullen, jij ook?

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom