5 tips voor een onvergetelijke Moederdag

Loes VrolijkTips

Moederdag tips cadeau ontbijt 2019

Moederdag staat weer voor de deur. Alle moeders over de hele wereld worden weer eens goed in het zonnetje gezet, en terecht! Deze dag is speciaal voor alle hardwerkende vrouwen die het meest veelzijdige beroep hebben van allemaal: moeder zijn. Een moeder is namelijk oppas, kok, chauffeur, juf, schoonmaakster, afwasser en nog veel meer. Wij zetten voor je 5 tips op een rij waarmee jij jouw moeder de beste Moederdag van haar leven bezorgt!

Auteur Loes Vrolijk

Breng een ontbijtje op bed
Oké. Deze tip is misschien niet heel origineel, maar hij is toch onmisbaar. Moederdag zonder ontbijtje op bed kan natuurlijk niet. Neem haar de taak van kok uit handen en ga zelf aan de slag in de keuken. Kook een ei, of bak een ei. Rooster wat brood en zet een heerlijke kop koffie of thee. Bloemetje erbij en klaar is Kees! Een heerlijk Moederdag ontbijtje voor de liefste moeder.

Vandaag ben jij haar persoonlijke butler
Wil je moeder wat te drinken op Moederdag? Dan heb jij al wat klaarstaan. Heeft ze honger? Dan ga jij in vogelvlucht naar de kast om wat te pakken. Kan ze net niet bij de afstandsbediening? Dan geef jij hem aan. Wil ze iets van de supermarkt? Je raadt het al. Jouw beurt om te gaan! Geef je moeder tijdens Moederdag een dagje vrij en neem die veelzijdige baan even van haar over.

Overspoel haar met complimentjes
Eigenlijk zou je haar elke dag complimentjes moeten geven, maar op Moederdag kunnen ze niet missen. Laat je moeder zich speciaal voelen. Laat haar weten hoe mooi ze is, hoe lief ze is of hoe goed ze het al die jaren heeft gedaan. Tijd om haar eens te bedanken voor alles wat ze voor je doet!

Ga er samen op uit
Spendeer even wat quality time met elkaar deze Moederdag. Geniet van elkaars gezelschap door een lekkere wandeling te maken in het park of het bos. Zin om onder de mensen te komen? Ga dan gezellig samen shoppen in de stad of ga heerlijk in het zonnetje zitten op het terras. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, zolang je het maar samen doet!

Cadeautjes!
Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken tijdens Moederdag zijn cadeautjes! Het is hartstikke leuk om een Moederdagcadeau te maken. Zo laat je zien dat je echt tijd hebt gestopt in het cadeautje. Je kunt ook een leuk Moederdag gedicht schrijven. Mocht je geen tijd meer hebben om een cadeautje in elkaar te knutselen, of komen die rijmwoorden maar niet op papier? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een Moederdagcadeau kopen. Laat haar weten dat je aan haar denkt met een cadeautje dat echt bij haar past.

Wil jij je moeder écht speciaal laten voelen tijdens Moederdag? Geef haar dan een fotoshoot cadeau! Het leukste Moederdagcadeau beleef je samen. Je geeft haar een aandenken voor later, een dierbare herinnering. Klik hier om je cadeaubon te bestellen. Vandaag besteld is de volgende dag in huis en de giftcards worden gratis verzonden. Geef mama een Moederdagcadeau om nooit meer te vergeten!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom