Nog op zoek naar een Vaderdagcadeau? Wij helpen je!

Loes VrolijkTips

leuke vaderdag fotoshoot in de fotostudio

Morgen is het alweer Vaderdag. Ja, morgen alweer! Dat betekent dat iedereen die nog geen cadeau heeft, nu snel iets moet gaan regelen! Met deze tijdsdruk hebben wij een paar handige cadeautips voor Vaderdag!

Auteur Loes Vrolijk

Lekker kokkerellen!
Laat je kookkunsten eens zien! Verras je vader door een volledig (door jou) verzorgd diner op tafel te zetten. Gezellig tafelen met het hele gezin en even lekker bijkletsen tijdens Vaderdag!

Een heerlijk verwenpakket
Ook stoere mannen hebben vaak een uitgebreid verzorgingsritueel. Dat betekent dat je hem daar altijd bij kan helpen! Ga naar de drogist en stel een heerlijk verwenpakket samen voor je vader. Laat die stoere man maar eens genieten van wat me-time op zijn tijd!

Neem hem mee op pad
Een vaderdagcadeau hoeft niet altijd tastbaar te zijn. En dit is een hele handige, want hierbij draait het niet om wat je doet, maar dat je iets samen doet. Met het drukke leven schiet quality-time er soms bij in. Laat Vaderdag nu de dag zijn waarop je echt even lekker wat tijd met elkaar kunt doorbrengen. Ga gezellig een wandeling maken in het park, ga lekker uit eten of ga eens gezellig samen sporten (mits je vader het sportieve type is). Bij slecht weer kun je altijd naar de bioscoop of bezoek bijvoorbeeld eens een escape room. Geniet van de tijd met elkaar tijdens Vaderdag!

Fotoshoot!
Als je nog meer inspiratie nodig hebt, dan heeft Shoots & More ook een mooi Vaderdagcadeau. Verras je vader met een fotoshoot van het hele gezin in één van onze fotostudio’s. Dit is een mooie tastbare herinnering, voor nu en later! De giftcard voor Vaderdag bestel je hier. Mocht de giftcard toch niet op tijd aankomen? Niet getreurd, dan hebben we een digitale cadeaubon*. Zo heb je vast wat tastbaars om te geven.

*De digitale cadeaubon op zichzelf is helaas niet geldig

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom