5 tips voor onvergetelijke, verkoelende zomer!

Loes VrolijkTips

Zomer-fotoshoot-bij-Shoots-More

De zomer is nog maar net begonnen, toch hebben we de eerste hittegolf alweer achter de rug en de volgende lijkt er alweer aan te komen! De zomerperiode gaat over het samenzijn met vrienden en familie, lekker op vakantie gaan, genieten van je vrije dagen en niet te vergeten om zon, zee en strand! Om goed voorbereid de zomer in te gaan hebben wij hieronder een aantal tips voor je!

Auteur Loes Vrolijk

Standaard tips tegen de warmte
Er zijn een aantal tips welke we echt niet mogen vergeten. Natuurlijk dat het slim is om voldoende water te drinken en overdag ramen en deuren zoveel mogelijk dicht te houden. Zorg dat je je goed insmeert met zonnebrand als je de zon in gaat en draag bij voorkeur een hoed of pet, tegen een zonnesteek. Een goede tip welke ook altijd werkt is een flesje bevroren water voor de ventilator zetten om de lucht extra te koelen.

Ben creatief met water
Heb jij een tuin of balkon? Ben dan creatief met water. Zet een zwembad(je) op en ga daar lekker in liggen of op dobberen, eventueel met een luchtbed of een origineel opblaasfiguur. Je kunt ook de tuinslang aansluiten op een sproeier. Nodig al je vrienden uit en organiseer een waterballonnen gevecht of koop waterpistolen en verzin daar leuke spelletjes mee. 

Eten en drinken in de zomer
Geen zin in zware maaltijden tijdens het warme weer? Maak dan een lekkere zomerse salade. Eet fruit en groente welke veel water bevatten, zoals komkommer en watermeloen. Ook kun je ingevroren fruit of komkommer en munt in je water doen. Lekker verkoelend en het geeft het water ook nog eens een lekkere smaak, win-win!

Maak je huis zomer-proof (ook voor je huisdieren)
Ook in je huis kun je een aantal maatregelen treffen om je hoofd zo koel mogelijk te houden in de zomer. Neem ook de nodige maatregelen tegen de warmte als je huisdieren hebt. Ook zij hebben het zwaar tijdens de hete zomerdagen. Zorg voor ijsjes in de diepvries en leg sommige groente/fruit in de koelkast of op een koelere plek, zodat het langer goed blijft. Zet op een aantal plekken in huis een waterspuit en spray hiermee af en toe op jezelf (of je familie) ter verkoeling.

Genieten in de airco!
Zin in een leuk uitje tijdens de warme zomerdagen, samen met familie en/of vrienden? Kom dan langs bij een van onze fotostudio’s. In alle fotostudio’s is er airco aanwezig, zodat jullie kunnen genieten van jullie fotoshoot in een met airco gekoelde fotostudio. Je hebt dan naast een super leuke fotoshoot ook nog eens een mooi aandenken aan die dag, welke een herinnering zal vormen voor altijd. 

Als je nog meer inspiratie nodig hebt, dan heeft Shoots & More ook een mooie cadeaubon. Verras je vrienden of familie met een fotoshoot in één van onze fotostudio’s. Dit is een mooie tastbare herinnering, voor nu en later! De giftcard bestel je hier.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom