Dierendag cadeautjes

Loes VrolijkTips

Fotoshoot met je huisdier

Het is alweer bijna dierendag! Heb jij al alles bij elkaar om je huisdier te verrassen op deze speciale dag? Nee? Dan kunnen wij je helpen. Met deze tips zet je gegarandeerd je huisdier in het zonnetje. 

Auteur Loes Vrolijk

Ontbijtje op bed
Geef een ontbijtje op bed. Niks is lekkerder dan samen met je huisdier uitgebreid op bed te ontbijten. Dit is ook de ideale plek om lekker te knuffelen en misschien na het ontbijt nog een middagdutje te doen. Onze fotograaf in Amersfoort heeft vorig jaar nog haar kitten verrast met een nieuw dekentje om op te slapen.

Een leuk uitje bij Shoots & More
Geef jezelf en je beste vriendje een leuk uitje cadeau. Bij ons in de fotostudio kun je langskomen voor een huisdieren fotoshoot. Dit is de perfecte manier om een leuke foto te maken van jou en je huisdier, voor thuis aan de muur. Tijdens de fotoshoot hebben wij deze maand ook iets lekkers om je huisdier extra te verwennen. In onze studio's hebben we heerlijke graanvrije snoepjes van Profine

Animals Got Talent
Laat je huisdier stralen in de enige echte dierendag talentenshow bij Shoots & More. Wij organiseren op vrijdagavond 4 oktober Animals Got Talent. Deze vrijdagavond zal volledig in het teken staan van alle gekke en leuke kunstjes die huisdieren kunnen. In onze fotostudio in Eindhoven kan iedereen langskomen met dansende of vliegende honden, zingende katten, een papagaai die in een raceauto kan rijden of een kip die piano kan spelen.

Oftewel heb jij een huisdier met talent of ken je iemand met een huisdier met talent? Schrijf je dan snel in via shootsandmore.nl/animalsgottalent

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom