Het perfecte plaatje!

Loes VrolijkTips

Het perfecte plaatje bij Shoots & More

Het vijfde seizoen van het leukste fotografie programma op tv is weer van start gegaan, Het Perfecte Plaatje! Acht bekende Nederlanders gaan hierin de strijd aan met elkaar om op professioneel niveau te fotograferen en zo elke week te winnen met de beste foto. Heb jij het programma al een keer gezien?

Auteur Loes Vrolijk

Het Perfecte Plaatje

De halve finale van het vijfde seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ wordt volgende week uitgezonden. Zijn jullie ook zo benieuwd welke twee er in de finale staan? Wij in ieder geval wel! De drie die dit seizoen van Het Perfecte Plaatje om de titel strijden zijn: Bibi Breijman, Stefano Keizers en Janny van der Heyden.

De eerste aflevering is door ruim 850.000 enthousiaste mensen bekeken en ook wij zijn helemaal fan! Het Perfecte Plaatje is het favoriete tv-programma van onze fotografen. ‘’Het is zo leuk om bekende nederlanders te zien strijden om een perfecte foto’’ zei onze fotograaf uit Den Bosch. In onze fotostudio zijn wij ook altijd op zoek naar het perfecte plaatje. Hoe krijg je dan zo’n foto? Dat is heel simpel.

Feel good fotoshoot

‘’Als jij je goed voelt en een leuke tijd beleeft in de fotostudio met mensen die je liefhebt, dan heb je altijd een perfect plaatje’’ zei onze fotograaf uit Amersfoort. ‘’Veel gasten vragen om extra visagie, maar we zeggen altijd dat dit niet nodig is. Je bent namelijk mooi zoals je bent en als je jezelf goed voelt, straal je dit ook uit”. Onze fotograaf uit de fotostudio in Eindhoven geeft aan dat tijdens een shoot iedereen zich thuis kan voelen en lekker zichzelf kan zijn. Zo krijg je namelijk de mooiste foto’s. 

Wil je zelf thuis aan de slag?

Wij hebben een aantal tips voor je om thuis de perfecte selfie te maken. Bekijk deze pagina en ga thuis aan de slag met je telefoon. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen bij ons in de fotostudio. Dit kan in Arnhem, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Zwolle. Kom gezellig een feestje bouwen met je familie, vrienden, huisdier of lekker in je eentje. Wij gaan samen met je op zoek naar jouw perfecte plaatje. Reserveer hier jouw feel good fotoshoot.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom