Sinterklaas gekte

Loes VrolijkTips

Hij komt, hij komt, die lieve goede sint! Of nouja, hij is er al! Sinterklaas is in het land dus het is een groot feest in de fotostudio’s. 

Auteur Loes Vrolijk

Pepernoten gekte!

Onze fotografen zijn dol op pepernoten! In elke fotostudio ligt er dan ook een grote schaal vol met pepernoten om lekker van te snoepen. Voor, tijdens of na je fotoshoot mag jij er natuurlijk ook van smullen, maar schiet op, want onze fotografen zijn er ook dol op! 

Verkleedpartijtje

Verkleed jij je ook graag als Sinterklaas of als een van onze pieten? Dan ben je bij de fotostudio in Haarlem aan het juiste adres. Tijdens je fotoshoot kan je je daar verkleden en gebruik maken van leuke attributen! Natuurlijk mag je ook zelf je mooiste verkleedkleren meenemen. Een van onze fotografen moest wel van Sint Marieke in de zak mee naar Spanje! Ben jij wel lief geweest dit jaar? 

Cadeautje in je schoen

Heb jij al een cadeautje gekregen in je schoen? Of moet je nog wachten tot 5 december? Er zijn al een aantal pieten bij ons langs geweest om een leuke cadeaubon voor een fotoshoot te halen. We hebben van Sinterklaas gehoord dat al veel kindjes een fotoshoot cadeau hebben gekregen van de sint! Wat vraag jij dit jaar aan Sinterklaas? Heb je nog geen cadeaubon van Shoots & More op je verlanglijstje staan? Voeg deze dan snel toe aan je verlanglijstje en wie weet mag jij snel langskomen in een van onze fotostudio’s! Bestel hier je cadeaubon of reserveer snel jouw fotoshoot. 

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom