It’s beginning to look a lot like christmas

Loes VrolijkTips

Kerstfotoshoot Arnhem 2019

Het is weer bijna zover, kerst! Nog even snel de stad in voor de leukste cadeautjes voor je familie en vrienden. Dus ook voor je tante, waar je geen idee van hebt wat ze eigenlijk zou willen hebben. En nu? Wat zou je zelf willen krijgen? De zoveelste paar sokken of een chocoladereep waarbij je jezelf had belooft nog van af te blijven door de kerstkilo’s die er ook bij zullen komen? Wat denk je van een gezellig, leuk en spontaan uitje met je allerliefste familie en vrienden? Geef een gezellige en spontane fotoshoot cadeau!

Auteur Loes Vrolijk

Blijvende herinnering

Wat is er nou leuker dan de hele dag met je familie en vrienden een leuk uitje te beleven? Je haalt herinneringen op maar je maakt ook tegelijkertijd nieuwe. En hoe leuk is het als je ook nog eens een tastbare herinnering kan hebben van een leuke dag. Dit kan door middel van een mooie foto.

Even samen zijn

In onze fotostudio’s beleef je een leuke tijd en je gaat gegarandeerd met één mooie foto naar huis! Een fotoshoot is een leuke beleving waar je een fijne tijd hebt met de mensen waar je van houdt. Dit geluk is zichtbaar op de foto en onze fotografen gaan met jou op zoek naar het perfecte plaatje. Ontspannen, ongedwongen een met een grote dosis fun! Sta eens stil, geniet van het even samen zijn van je geliefden en besef dat je stiekem al zo gelukkig bent.

Wintercampagne 2019  

Foute kersttruien

Onze fotografen weten ook wel raad met jouw leukste kerstkleding. Heb je deze zelf niet bij? Geen probleem! In onze fotostudio’s kan je gebruik maken van leuke kerstkleding en attributen zoals kerstmutsen en foute kersttruien. Boek nu nog snel je kerstfotoshoot en maak een leuke kerstgroet voor je vrienden en familie! 

Enthousiast? Bekijk hier alle thema’s en mogelijkheden van de cadeaubonnen en hopelijk mogen wij je nog snel verwelkomen in de fotostudio’s! Fijne feestdagen! 

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom