Valentijnsdag: Shoots & More viert de liefde!

Loes VrolijkTips

Love fotoshoot valentijnsdag

Valentijnsdag, het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet is het weer zo ver! Wil jij niet last-minute stressen over hét perfecte cadeautje voor je geheime liefde óf partner? Lees dan snel verder!

Auteur Loes Vrolijk

Liefde gaat door de maag

Zoals het spreekwoord ook zegt, échte liefde gaat door de maag. Dit is niet alleen bij mannen zo, maar ook bij vrouwen! Verras je geliefde met zijn of haar lievelingsgerecht, speciaal voor hem of haar gemaakt! Dek de tafel mooi, steek wat kaarsen aan en voila, de perfecte date-night!

Avondje uit eten

Koop een dinercheque voor je partner of reserveer een plaatsje in jullie favoriete restaurant. Wil je de verrassing nog groter maken, zeg dan niks en neem je partner gewoon mee. Pas als jullie in de buurt zijn van het restaurant zal hij of zij in de gaten hebben wat jullie gaan doen. Bijna iedereen houdt wel van een verrassing. 

Beleveniscadeau

Waarmee je bijna iedereen blij mee maakt is een leuk uitje cadeau doen. Maak een mooie brief, koop een mooie kaart of kies een mooie foto uit, waarop je schrijft dat jullie samen een dagje weg gaan. Geef alvast een voorzetje voor een leuke stad of activiteit, zo kun je altijd nog samen overleggen wat jullie beide het leukste lijkt. 

Het allerleukste uitje

Wil jij je partner verrassen met een dagje weg, maar weet je niet wat je moet gaan doen? Kom dan langs bij Shoots & More voor een fotoshoot en ontvang een voucher voor een bier- of wijnproeverij. Zo kun je aansluitend nog lekker na-borrelen samen en geniet je samen van een compleet uitje! Je kan de cadeaubon hier bestellen.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom