Moederdag cadeautips

Loes VrolijkTips

Moederdag fotoshoot

Het is weer bijna Moederdag en met Moederdag zetten we alle moeders nog even extra in het zonnetje. Je eigen moeder, de moeder van je moeder, je zus die net moeder is geworden. Alle moeders verdienen het om extra verwend te worden. In deze blog lees je 10 verschillende Moederdag cadeautips om ervoor te zorgen dat je mama zich extra speciaal voelt op deze dag.

Auteur Loes Vrolijk

1. Persoonlijk fotocadeau
Een moeder wordt blij wanneer ze de mensen ziet, die ze het liefste ziet. Een gepersonaliseerd cadeau is daarom een super leuk Moederdagcadeau. Bijvoorbeeld een drinkfles met een foto erop, ook nog eens functioneel!

2. Rituals pakket
Een Rituals pakket is altijd goed. Het ruikt lekker en het ziet er ook nog eens super leuk uit!

3. Parfum
Is de favoriete parfum van je moeder bijna op? Dan zal ze het vast een erg leuk cadeau vinden wanneer ze wordt verrast met een nieuwe! Parfum is altijd een leuk cadeautje voor vrouwen.

4. Tijdelijk abonnement op een tijdschrift
Wat betreft tijdschriften is er genoeg keuze dus er zal vast iets tussen zitten voor jouw moeder!

5. Een dagje weg met het gezin
Hoe leuk zou het zijn als je moeder wordt verrast met een dagje weg met de mensen van wie ze het meeste houdt!

6. Een fotoshoot
Zowel de fotoshoot zelf als de foto’s van het hele gezin zijn een blijvende herinnering voor iedereen. Dit is daarom een super leuk cadeautje voor moederdag. 

Maak nu je reservering bij Shoots & More voor een onvergetelijke moederdag!

7. Bloemen
Een bosje bloemen maakt iedere moeder erg blij. Een bosje rozen, tulpen, verzin het maar! Met een bosje bloemen zit je zeker goed op Moederdag!

8. Een ontbijt op bed
Het hoeft eigenlijk niet perse op bed, maar je moeder wordt waarschijnlijk al blij wanneer de tafel gedekt is met allerlei lekkere dingen. Wanneer iedereen gezellig aan tafel komt zitten is het perfect.

9. Een boek
Dit kan de nieuwste roman, maar ook een kookboek zijn. Het is maar net waar jouw moeder van houdt. Een boek voor jezelf is altijd fijn.

10. Een cadeaubon
Wanneer je je moeder een cadeaubon geeft weet je eigenlijk zeker dat het wel goedkomt met het moederdag cadeautje. Je kan denken aan een dinerbon, een bioscoopbon of een kledingbon. Of natuurlijk een cadeaubon van Shoots & More.

Naast deze 10 tips heeft Shoots & More zelf ook een super leuke Moederdag actie. Er is nu de mogelijkheid om een Moederdag cadeaubon te upgraden met te gekke cadeaupakketten.

 

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom