Shoots & More: De leukste uitjes voor deze zomer!

Loes VrolijkTips

Waterpret foto

Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje deze zomer? Gaat je vakantie niet door vanwege corona, maar ben je wel op zoek naar leuke dingen om te doen in Nederland? Lees dan snel verder! Wij hebben de leukste activiteiten in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Auteur Loes Vrolijk

De leukste uitjes deze zomer!

YES! Het is eindelijk weer zomer! De hoogste tijd om leuke dingen te doen, gezellige dagjes weg te plannen en te genieten van het samenzijn met je vrienden en familie. Wat zullen we deze zomer toch weer een hoop mooie herinneringen maken. 

Hieronder een aantal tips om niet verveeld te raken deze zomer.

Dagje naar het strand
Trommer wat vrienden op, pak de auto en ga naar het strand! Een rondje door de duinen wandelen, genieten van de mooie natuur die Nederland te bieden heeft en daarna afsluiten op het terras van een van de gezellige strandtenten. Een perfect en compleet dagje uit. 

Roadtrip door Nederland
Bezoek een stad in Nederland waar je nog nooit bent geweest of waar je nog graag een keer terug wil. Je kan lekker gaan winkelen, terrasjes pakken of een stadstour doen.

Bezoek een pretpark
Ga een dagje naar een pretpark. Moet je er ver voor rijden? Boek dan ook nog een leuk hotelletje in de buurt. Dan heb je het gevoel er echt even uit te zijn en kan je mooie herinneringen maken!

Fit de zomer in
Haal je skeelers uit de kast en zoek een mooie route uit. Je hebt in de buurt vast hele mooie routes om te skeeleren of neem je skeelers mee in de auto en rij ergens heen. Zo blijf je ook nog eens fit deze zomer, win-win!

Fotoshoot in een van de leukste steden van Nederland!
Kom een fotoshoot doen bij Shoots & More om het geluksmoment vast te leggen! Combineer dit met het bezoek aan een van je favoriete steden in Nederland en je hebt een compleet dagje weg, inclusief een blijvende herinnering.

De hele zomer krijg je voor elke graden buiten, 1 euro korting op je fotoshoot. Ik zou zeggen; hou het weer in de gaten! Een reservering kan je maken op onze reserveringspagina.

Wil je liever een fotoshoot cadeau geven aan een van je liefste familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop?

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom