Back to school: hier de belangrijkste tips!

Loes VrolijkTips

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, wij verwelkomen jullie graag in onze fotostudio om nieuwe herrinneringen te maken. Wil jij ook het schooljaar goed beginnen? Dan heb ik hier wat tips voor je!

Auteur Loes Vrolijk

Voorbereiding is the key to succes

Alles begint bij een goede voorbereiding, zowel voor de fotograaf in de fotostudio als voor jou in het nieuwe schooljaar. Een goed begin is het halve werk dus zorg ervoor dat je schoolspullen klaar hebt liggen. Denk hierbij aan een agenda, goed gevulde etui en genoeg schriften! 

Hou een gezond ritme aan

De tweede tip is om een goed ritme aan te houden, probeer zo snel mogelijk weer terug te komen in het schoolritme. Plan vaste momenten in voor je maaltijden en sta elke dag rond dezelfde tijd op.

Maak voor jezelf ook een planning om zo vanaf het begin je huiswerk goed bij te houden en niet in de knoop te raken voor komende toetsweken.

Vergeet niet te genieten!

En de laatste en belangrijkste tip: Doe wat leuks in je vrije tijd! Plan leuke dingen met je vrienden of familie om zo even je hoofd leeg te maken na een lange schoolweek. Kom langs bij een van onze vestigingen voor een fotoshoot, je kan hier je reservering maken.

Maak er een gezellig dagje uit van in een van de mooie steden: Amersfoort, Breda, Haarlem, Eindhoven, Zwolle, Arnhem, Den Bosch of Den Haag!

Wist jij dat al onze fotostudio’s volledig corona proof zijn? Lees hier meer over onze maatregelen.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom