Happiness at work: 5 leuke thuiswerk-tips!

Loes VrolijkTips

Blijf fit

Ben jij aan het thuiswerken en kun je wel wat tips gebruiken? Wij hebben een paar leuke tips voor je, om juist in deze tijd fit en happy te blijven!

Auteur Loes Vrolijk

Gezond werken

Heel belangrijk om gezond te werken. Denk bijvoorbeeld aan op tijd pauze nemen, gezond eten, blijven bewegen en zorgen voor een vast ritme. Begin jij last te krijgen van klachten? Signaleer op tijd en wissel regelmatig van houding. Denk ook aan ontspanning en leuke vrijetijdsbesteding!

Sporten

Wist je dat sporten niet alleen goed is voor je spieren, maar ook voor een hoop andere dingen? Denk aan goed humeur, meer energie, betere stofwisseling, een verhoogde weerstand een betere balans en ook is het stresverminderend! Hoe kom jij deze 3 weken door?

Een goede werkplek

Hoe richt je nu een goede werkplek in? Hieronder 6 tips!

1. Zet je beeldscherm loodrecht voor je en kantel je scherm iets naar achter. 
2. Tafelhoogte is gelijk aan de hoogte van je ellebogen.
3. Zorg voor een goede ondergrond voor je muis en houd je ellebogen dicht bij je lichaam.
4. Zit op een stoel met je poten plat en je benen in een hoek van 90 graden.
5. Zorg voor voldoende verlichting boven je werkplek
6. Zet je beeldscherm haaks op een raam, zodat je geen last hebt van weerspiegeling.

Positief denken

Deel je geluk. Blijf in contact met vrienden en familie. Bel wat vaker naar je opa of oma, familie of vrienden, ook al kunnen jullie nu even niet bij elkaar zijn. Lekker kletsen en leuke momenten met elkaar delen of diepge gesprekken voeren, het kan allemaal. Van geluk delen, wordt je zelf ook veel gelukkiger!

Geef een fotoshoot cadeau

Wil jij je geluk laten vereeuwigen met een tastbare herinnering, kom dan bij ons langs voor een fotoshoot of geef een fotoshoot cadeau. Je kan een reservering maken op onze website of een cadeaubon bestellen in onze webshop

Wist jij dat al onze fotostudio’s volledig corona proof zijn? Lees hier meer over onze maatregelen.

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom