Jarig in coronatijd? 5 tips voor een leuk feestje!

Loes VrolijkTips

Huisdieren fotoshoot

Shoots & More bestaat in oktober 10 jaar. Een groot feestje zit er in deze tijd niet in, maar hoe oud of jong je ook wordt, een verjaardag moet gevierd worden! Familie en vrienden opgelet, met deze vijf tips voelt de jarige zich, ook dit jaar, extra jarig!

Auteur Loes Vrolijk

Heel veel versiering

Een groot feest in een zaal of café zit er nu even niet in. Maar niet getreurd, je eigen huis kun je ook in no time omtoveren tot een feesttent. Een van onze favorieten is de ballon-lawine. Zo begin je de dag meteen goed!

Hoe doe je het? Plak, als de jarige nog slaapt, horizontale banen van crêpe-papier of wc papier voor de slaapkamerdeur. Plaats tussen de deur en de slierten zo veel mogelijk ballonnen. Als de jarige dan ‘s ochtends de deur openmaakt, begint zijn dag met een vrolijke verrassing. 

Cadeau speurtocht

Om de verjaardag nét wat specialer te maken dan andere verjaardagen kun je het geven van cadeautjes naar een hoger niveau tillen. Dit doe je met een heuse speurtocht naar de cadeautjes! De speurtocht kan zowel voor jong als oud. Denk bij een kleuter meer aan een goed getekende schatkaart en bij een volwassene aan doordachte raadsels, inclusief codeslotjes. 

Stuur een kaartje

Het wordt steeds minder gedaan, maar juist in deze tijd is het leuk om een kaartje op de post te doen. Op je verjaardag is het extra leuk om kaartjes te ontvangen. Een kaartje kun je zo persoonlijk maken als je zelf wil en op die manier heeft de jarige toch iets uit te pakken op de grote dag. Je kan er ook altijd een cadeautje bij doen.

Denk aan een cadeaubon voor een fotoshoot van Shoots & More! Omdat wij deze maand 10 jaar bestaan, kun je de gehele maand oktober een cadeaubon bestellen voor maar 10 euro! Leuk om te geven, maar ook héél leuk om te krijgen. 

Persoonlijke videoboodschap

Even iets heel anders dan een fysiek kaartje sturen, maar met een videoboodschap kun je de jarige alsnog persoonlijk feliciteren. Vraag aan vrienden en familie of ze een videoboodschap willen filmen voor de jarige, verzamel ze, plak ze aan elkaar en voilá! Een super leuke virtuele felicitatie. 

Autoparade

Dit idee spreekt voor zich. Het vergt misschien wel net iets meer organisatie, maar is zeker zo leuk als alle andere ideeen. Verzamel een aantal vrienden en familie (met auto’s) en zorg dat iedereen zijn of haar auto heeft versierd. Verzamel op een plek waar de jarige jullie niet ziet en rij als een stoet achter elkaar door de straat van de jarige. Yes, toeteren is toegestaan! Tijdens het rijden is een leuk muziekje natuurlijk een must. Zo krijg je een party drive-by!

Geef een fotoshoot cadeau

Wil jij je geluk en plezier laten vereeuwigen met een tastbare herinnering, kom dan bij ons langs voor een fotoshoot of geef een fotoshoot cadeau. Je kan een reservering maken op onze website of een cadeaubon bestellen in onze webshop

Wist jij dat al onze fotostudio’s volledig corona proof zijn? Lees hier meer over onze maatregelen.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom