Halloween: 3 tips voor een griezelige foto

Loes VrolijkTips

Halloween fotoshoot

Op 31 oktober is het de meest griezelige dag van het jaar: Halloween. Geen Halloween feestjes dit jaar en geen foto’s van jou en je vrienden met je creepy outfit aan, maar niet getreurd. Met deze tips maak jij gemakkelijk zelf een ‘griezelige’ foto!

Auteur Loes Vrolijk

Kies een griezelige setting

Voordat je de foto kunt maken, moet er eerst worden bepaald voor welk thema je gaat. Je kan jezelf volledig schminken en verkleden óf met donkere kleren in een hele grimmige donkere setting gaan staan. Denk van te voren goed na over wat je met de foto uit wilt stralen. Om extra effect te krijgen kun je ook helemaal los gaan met nep bloed. Tip: Als je fantasie nog niet helemaal meewerkt, kijk even op het internet naar voorbeelden.

Locatie

Als je de setting voor je foto hebt gekozen, is het tijd om de locatie te bepalen. De locatie kan heel simpel zijn zoals in een speeltuin, maar alleen als de sfeer van de foto juist is. Een wat meer grimmige locatie maakt het makkelijker de creepy factor te bereiken. Denk aan een verlaten huis of een oude begraafplaats. In het bos of een park is ook mogelijk. Maak bij voorkeur op een mistige avond de foto! 

Inspiratie

Hou een horror film avondje om inspiratie op te doen voor je foto. Let goed op de omgeving in de film. Zet hem op de momenten op pauze dat je het écht eng vind. Schrijf eventueel op wat het beeld zo eng maakt. Wat voor locatie is het en hoe hebben ze het personage neergezet? 

Heb je dankzij de horror film plots geen zin meer om een griezelige foto te maken? Geeft niks, kom dan gezellig bij ons langs in de fotostudio voor een feel good fotoshoot!

Geef een fotoshoot cadeau

Wil jij je geluk en plezier laten vereeuwigen met een tastbare herinnering, kom dan bij ons langs voor een fotoshoot of geef een fotoshoot cadeau. Je kan een reservering maken op onze website of een cadeaubon bestellen in onze webshop

Wist jij dat al onze fotostudio’s volledig corona proof zijn? Lees hier meer over onze maatregelen.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom