Met deze tips maak jij de meest sfeervolle kerstfoto’s!

Loes VrolijkTips

Sneeuw fotoshoot

De feestdagen staan weer voor de deur! Cadeautjes onder de kerstboom, lekker eten en heel veel gezelligheid. Dit jaar in een kleiner gezelschap dan dat je misschien gewend bent, maar zeker net zo gezellig. En wat is nou leuker dan deze gezellige sfeer vast te leggen op een foto? Met deze tips maak jij de mooiste kerstfoto’s!

Auteur Loes Vrolijk

Shine bright like a diamond

Bij de kerstsfeer horen lampjes, heel veel lampjes! Tijdens de feestdagen zijn er veel plekken versierd met sfeervolle lampjes. Dé perfecte setting voor jouw kerstfoto. Kijk is rond in jouw omgeving waar het mooi versierd is. Dit kan gewoon op straat zijn of bijvoorbeeld in een winkel. Je kan natuurlijk ook lekker binnen blijven en thuis voor de kerstboom poseren.

Trek je meest feestelijke outfit aan

Het is belangrijk dat niet alleen de omgeving kerst uitstraald, maar jij zelf natuurlijk ook! Haal je mooiste en meest feestelijke outfit uit de kast wanneer jij je kerstfoto wilt maken. Kies bij voorkeur wat opvallende kleuren zodat je er uit springt in de foto.

Kijk naar het lekkere eten & de details

Tijdens de feestdagen eten we vaak van mooi gedekte tafels met eten waarvan het water in je mond loopt. Maak hier gebruik van! Laat iemand een foto van je maken wanneer je een cadeautje open maakt of met een gezellig glas drinken in je hand. Kleine tip: als er eten op je foto staat, zorg dan dat je de foto hebt gemaakt voordat je begint met eten. Dit ziet er net wat gezelliger uit.

 

Voor de allermooiste kerstfoto’s moet je naar ons Magisch Winterparadijs. Onze fotostudio in Eindhoven is volledig omgetoverd naar een heus winterparadijs. In maar liefst drie verschillende settings en prachtige versiering worden de mooiste kerstfoto’s van je gemaakt. Ben er nog snel bij, want vol is vol!

Geef een fotoshoot cadeau

Wil jij je geluk en plezier laten vereeuwigen met een tastbare herinnering, kom dan bij ons langs voor een fotoshoot of geef een fotoshoot cadeau. Je kan een reservering maken op onze website of een cadeaubon bestellen in onze webshop

Wist jij dat al onze fotostudio’s volledig corona proof zijn? Lees hier meer over onze maatregelen.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom