Tips voor Valentijnsdag in lockdown

Loes VrolijkTips

Valentijnsdag fotoshoot

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag 2021? Of weet jij niet wat je dit jaar moet doen met Valentijnsdag? Vanwege de lockdown? Omdat de restaurants nog gesloten zijn? Omdat je Netflix al hebt uitgekeken?

Geen probleem! Met deze tips maak jij deze Valentijnsdag dit jaar tot een groot succes.

Auteur Loes Vrolijk

Music is the key to success

Hebben jullie een gezamelijke spotify lijst? Of wat is jullie nummer? Maak een ouderwetse cd of afspeellijst gevuld met jullie favoriete nummers! Dit hoeven natuurlijk niet alleen liefdesliedjes te zijn. Verzamel alle liedjes waar jullie samen vaak naar luisteren en breng ze samen in een afspeellijst voor Valentijnsdag.
De cd of afspeellijst is vanuit thuis te luisteren en super persoonlijk.
Wil je er nog een schepje bovenop doen? Schrijf dan zelf een liedje voor jouw lief! 

Netflix en chill

Deze tip heeft niet veel uitleg nodig. Blijf lekker de hele dag in bed en binge-watch samen de hele dag jullie favoriete serie of film. Haal van te voren lekkere dingen in huis óf laat eten bezorgen. Een dagje quality time zal je goed doen!

Ontbijt op bed

In plaats van de hele dag te wachten tot je ‘s-avonds gaat eten met je lief. Begin de dag goed en breng je lover een Valentijns ontbijt op bed. Zorg wel voor een goede voorbereiding en dat je lief niet al uit bed is voor jij met het ontbijtje aankomt. Denk bijvoorbeeld aan croissantjes, aardbeien en misschien wel een champagne ontbijt? Een perfect begin van de dag en een lief cadeautje in één. 

Bloemen

Last but not least: een bos bloemen. Hoewel dit misschien niet het origineelste idee is, is het wel een zeer budgetproof idee. Verras je lief op Valentijnsdag met een bosje bloemen. Wil je toch net iets anders doen? Doe er dan een mooie vaas bij en tadaa, het perfecte cadeautje! 

Fotoshoot in huis

Helaas zijn onze fotostudio’s nog tijdelijks gesloten, maar je kan thuis ook hele leuke foto’s maken! Trek een gekke outfit aan of je mooiste kleren en ga samen foto’s maken. Begin met het zoeken van een mooie achtergrond en een plek om je camera neer te zetten. Zet je telefoon op zelfontspanner en let’s go! Dat worden vast prachtige plaatjes!

Meedoen aan het leukste online Valentijnsdag event

Dit jaar organiseren wij vanuit Shoots & More de leukste livestream van het jaar! Deze Valentijnsdag toch samen een avondje uit, maar dan vanuit huis?! Het Shoots & More Valentijnsdag event ‘Weer even samen’ is er voor iedereen! 

Je ontvangt thuis een persoonlijk 'Shoots & More thuis-pakket'. De prijs is 15 euro per persoon. In dit pakket zit onder andere een lekker hapje, drankje, spelletjes en een persoonlijke ticket om deel te nemen aan het online event op zondagavond 14 februari 2021, van 19:00 tot 21:00.

  •  Online livestream op 14 februari 2021 van 19:00 tot 21:00
  •  Bestellen van het thuis-pakket kan tot 10 februari 2021. 
  •  Prijs is 15 euro per persoon
  •  Maak kans op geweldige prijzen

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom