5 manieren om een lach op iemands gezicht te krijgen!

Loes VrolijkTips

Confetti fotoshoot

Deze maand is de Happiness maand bij Shoots & More en daarom willen wij je helpen om happiness te verspreiden. Dit kun je natuurlijk doen door middel van hele grote plannen te maken en iemand daarmee te verrassen, maar ook met kleine gebaren kun je een lach op iemand anders gezicht toveren. Wil jij iemand zijn dag nog leuker maken dan dat hij al was? Dan heb ik hieronder 5 tips om dat voor elkaar te krijgen!

Auteur Loes Vrolijk

Laat een briefje achter voor je huisgenoten

Of je nou samen met je gezin, partner of beste vriendin woont, iedereen vindt het leuk om ‘s ochtends een briefje met een lieve boodschap tegen te komen. Schrijf er een compliment op of wens ze een fijne dag. Je zult je verbazen hoe makkelijk het is om iemand een fijn gevoel te geven in de ochtend!

Stuur eens een echte brief naar iemand

Tegenwoordig gaat vrijwel alles via het internet, wanneer je iemand snel nodig hebt dan bel je diegene op of stuur je ze een berichtje. Maar wanneer heb jij nou voor het laatst de tijd genomen om echt een brief of een kaart te schrijven en die op de post te doen? Via het internet is wellicht sneller, maar niks is zo persoonlijk als een zelfgeschreven brief. Probeer het eens en zie de leuke reacties tegemoet!

Deel complimentjes uit in de straat waar je woont

Complimentjes uitdelen kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Je kunt de hele dag in de straat gaan staan en iedereen die voorbij komt een lief woordje toeschieten, maar je kunt natuurlijk ook complimentjes op briefjes schrijven en deze bij de hele straat door de brievenbus gooien!

Zeg elke dag iets aardigs tegen 5 onbekende mensen

Iets aardigs zeggen tegen een onbekende lijkt heel moeilijk, maar geef het eens een kans. Vertel die mevrouw bij de bushalte eens dat ze een leuke jas aan heeft en wens de buschauffeur altijd een fijne dag wanneer je uitstapt of bedank hem voor het feit dat hij je weer veilig thuis heeft gebracht. 

Geef iemand een fotoshoot cadeau

Wat is er nou leuker dan samen met elkaar geluksmomenten vast te leggen? Precies, helemaal niks! Geef daarom een fotoshoot van Shoots & More cadeau aan je broer, je zus, je ouders, je familie of je hele vriendengroep en kom samen langs om blijvende herinneringen te maken.

Geniet van de lach die je bij een ander op het gezicht brengt!

Spontane fotoshoot

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom