Leuke ideeën om herinneringen te sparen!

Loes VrolijkTips

De Happiness maand is volop aan de gang bij Shoots & More. Vorige maand hebben wij ideeën gedeeld over hoe je een lach op iemands gezicht kunt krijgen door middel van een klein gebaar of cadeautje. Deze keer zal het niet gaan om kleine dingen, maar om dingen die net wat meer voorbereiding nodig hebben, maar zo ontzettend leuk zijn als ze worden uitgevoerd. Het is soms namelijk nodig om iemand even in het zonnetje te zetten en weer wat leuke herinneringen te maken met elkaar. Dit kan natuurlijk met je moeder, je vader, je gezin, je opa, je oma of je beste vrienden zijn. Voor iedereen zit er een idee tussen.

Auteur Loes Vrolijk

Een fotoshoot cadeau doen

Het is natuurlijk super gezellig om samen een dagje weg te gaan. Maar wat is nou nog leuker dan het maken van blijvende herinneringen die je op kunt hangen in huis of kunt delen op social media? En hoe leuk is het om dit samen met een ander te doen? Je kunt dit natuurlijk aan iedereen geven, denk bijvoorbeeld aan familie fotoshoots, gezin fotoshoots, een vriendinnen fotoshoot, een baby fotoshoot of een zwangerschap fotoshoot. Voor ieder wat wils en een mooie herinnering voor altijd!

Dag vol verrassingen

Wie vindt het nou niet leuk om een hele dag verrast te worden? Heb jij nog moeite met het vinden van het beste cadeau of wil je gewoon even iets leuks doen voor een ander, probeer dan eens een dag vol verrassingen te plannen. Dit kan gaan van terrasjes, naar een hotelovernachting, maar ook zou je bijvoorbeeld tussendoor steeds kleine cadeautjes kunnen geven. Tijdens de corona is het natuurlijk lastiger om op een terras te gaan zitten, maar probeer eens te onderzoeken wat er wel kan, zo kom je bijvoorbeeld overal drive-in restaurants tegen!

Rondje Nederland

Hebben jullie samen een weekje vrij? Ga dan eens de weg op en ontdek Nederland door middel van een roadtrip. Ook ons koude kikkerlandje heeft zijn eigen pareltjes en die kunnen jullie samen gaan ontdekken. Lekker hard de muziek aan terwijl jullie van Limburg naar Groningen rijden en onderweg allemaal spelletjes spelen zoals je dat vroeger ook deed toen je op vakantie ging. Mocht je een week nou te lang vinden, dan kun je er natuurlijk ook een dag of een paar dagen van maken, je kunt het rondje zo groot maken zoals je zelf wilt!

Proeverijen

Vinden jouw vrienden en familie het ook leuk om nieuwe hapjes en drankjes te proeven? Dan zijn proeverijen een heel goed cadeau. Er zijn verschillende proeverijen om te geven zoals een bierproeverij, een wijnproeverij of een cocktail proeverij. Ook in de corona tijd kun je deze cadeau doen, verschillende restaurants en brouwerijen bezorgen deze proeverijen thuis. Je kunt dit natuurlijk bij je thuis doen of online met een aantal mensen! 

Workshops

Er zijn op het internet inmiddels heel veel workshops bijgekomen en in de corona tijd zijn het er alleen maar meer geworden. Je hoeft maar een hobby te zoeken en er bestaat wel een workshop van, denk bijvoorbeeld aan cocktail workshops, sieraden workshops, schilder workshops en bonbon workshops. Ondanks dat je misschien niet zo goed bent in het uitvoeren van de workshops, garanderen ze wel een hele leuke dag met vrienden of familie.

Familie fotoshoot  

 


Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom