5 tips voor een perfecte Moederdag

Loes VrolijkTips

Moederdag cadeau

Het duurt niet lang meer of het is alweer Moederdag. Met Moederdag zetten we alle moeders nog even extra in het zonnetje, jouw eigen moeder, de moeder van jouw moeder, jouw zus die net moeder is geworden. Alle moeders verdienen het om op deze dag een beetje extra verwend te worden. Daarom geven wij je wat tips om Moederdag wat leuker te maken in deze coronatijd zodat alle moeders zich toch een beetje speciaal voelen op deze dag. 

Auteur Loes Vrolijk

Het Moederdagontbijtje

Een kleine traditie is natuurlijk het ontbijt maken voor jouw moeder. Ook in de tijd van corona kun je ervoor zorgen dat jouw moeder een lekker ontbijtje heeft. Zo kun je bijvoorbeeld zelf alles in huis halen en het alvast klaarmaken zodat je het kunt bezorgen bij haar thuis. Vervolgens kun je met elkaar videobellen om het echte Moederdaggevoel er in te houden!

Knutselen

Alle moeders vinden een zelf gemaakt cadeautje leuk. Een cadeautje is altijd leuker wanneer je weet dat er moeite voor gedaan is. Dus met een geknutseld cadeautje zit je altijd goed, of het nu een ingekleurde kleurplaat, een waxinelichtjeshouder, een keukenschort of een zelfgemaakte kaart is.

Online Moederdag

Aangezien alles tegenwoordig vanwege corona online is, is het een leuk idee om Moederdag ook online te vieren. Dit kun je op verschillende manieren doen, namelijk door met het gezin of de hele familie te videobellen en op deze wijze samen de dag door te brengen. Ook kun je een filmpje opnemen samen met de andere kinderen en zo herinneringen ophalen van vroeger, zodat jouw moeder dit kan kijken op Moederdag zelf, hoe leuk is dat!

Complimentjes

Moeders zijn er dol op! Lezen hoe leuk ze zijn op een kaartje en horen hoe lief ze zijn in een gedichtje. Moeders kunnen er geen genoeg van krijgen. Dus laat op alle mogelijke manieren weten hoe lief, knap en grappig ze is. Dat maakt haar Moederdag extra speciaal en vooral in deze coronatijd kunnen moeders dat extra complimentje wel gebruiken!

Cadeautjes

Natuurlijk kun je zoals hierboven genoemd een knutselwerkje maken, maar er zijn heel veel verschillende soorten cadeau's die je kunt geven. Zo kun je jouw moeders favoriete parfum of gezichtsverzorging kopen of je kunt haar een leuke fotoshoot cadeau doen. Met een fotoshoot kun je samen herinneringen vast leggen waar jullie nog lang van kunnen genieten. 

 

Bestel cadeaubon

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom