Dit heeft de lente jou te bieden!

Loes VrolijkTips

Het is weer lente! Het lenteweer heeft zich dit jaar even op zich laten wachten, maar de zon is eindelijk doorgekomen en we kunnen er nu echt van gaan genieten. We hebben een rijtje met voordelen van de lente gemaakt, waar jij samen met je familie en vrienden extra van kan gaan genieten dit jaar. Want als er iets is wat we hebben verdient, dan is het genieten!

Auteur Loes Vrolijk

Mooi weer zorgt voor meer beweging

Ja je leest het goed, de lente is ontzettend gezond voor ons. Doordat het weer een prettige temperatuur bereikt zullen we veel meer buiten te vinden zijn en dus ook veel meer bewegen. Nou hebben we natuurlijk de laatste tijd al ongelooflijk veel bewogen in de coronacrisis, maar het voordeel van de lente is dat we dit nu met lekkere temperaturen kunnen doen. Dat is toch helemaal fantastisch!

De lekkerste groenten zijn er weer

Het is weer tijd om de asperges en radijsjes in te slaan! Dit zijn namelijk typische groenten die alleen in de lente te verkrijgen zijn. Wist je trouwens dat wanneer je kiest voor seizoen groenten en fruit dat je meteen een stuk duurzamer leeft? Daarnaast zullen deze groenten in de supermarkt vaak goedkoper zijn dan andere groenten. Alleen maar voordelen dus. 

Overal is kleur

Nu we de donkere en natte dagen hebben gehad, veranderd het straatbeeld van grijs en grauw naar gezellig en kleurrijk. Iedereen kleedt zich vrolijk en ook de bloemetjes komen tot leven. Elk grasveld is bedekt met zoveel kleur dat het haast onmogelijk is om er niet vrolijk van te worden. 

De schattigste dieren zijn er weer

Bij de lente horen natuurlijk ook alle pasgeboren dieren. Ga eens een kijkje nemen op de kinderboerderij en zie de kuikentjes uit hun ei kruipen en de konijntjes in het rond springen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon super leuk om met alle dieren te knuffelen of ze alleen maar te bekijken. Wie krijgt er nou geen geluksgevoel van het zien van pasgeboren dieren?

Het is veel langer licht

Wist je dat lente een oude afleiding is van het woord lang? Dit alles heeft te maken met dat de dagen in de lente altijd het langst zijn. Dus nu we weer naar het terras mogen kunnen we er qua licht extra lang van genieten en hoef je niet bang te zijn dat je snel in het donker komt te zitten. 

De mooiste foto's kunnen gemaakt worden

Zowel buiten als binnen kunnen prachtige foto's gemaakt worden. Buiten zijn de natuurfoto's erg populair doordat alles in bloei staat. Maar ook in de fotostudio kun je de lente laten stralen. Denk aan foto's met bloemen en draag kleding met mooie kleuren. Gebruik "Lente2021" om nog een doordeweekse lente fotoshoot te reserveren met 20 euro korting!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom