6 tips om jouw zomer leuker te maken!

Loes VrolijkTips

De zomer staat weer voor de deur! Het begint weer steeds warmer te worden en we trekken massaal onze jurken en korte broeken aan. We mogen weer op vakantie en we kunnen weer gezelligheid opzoeken bij onze vrienden. Wij hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt met leuke dingen om deze zomer gezellig met je gezin, familie of vrienden te doen!

Auteur Loes Vrolijk

 
Een zomer fotoshoot

Het is natuurlijk prachtig weer om foto's te maken in het park of in het bos. Maar soms laat het Nederlandse weer ons in de steek met regen of is het te heet om buiten te zijn. Dat is balen wanneer je leuke foto's wilt laten maken.

Gelukkig kun je bij Shoots & More terecht voor een super frisse zomer fotoshoot, in een verkoelde fotostudio! Dus hoe het weer buiten ook is, in onze fotoshoot heb je altijd de juiste omstandigheden én je kunt ook nog eens genieten van onze summer sale.

Bij ons geldt namelijk deze zomer de regel: hoe heter, hoe beter!
Hoe warmer buiten, hoe meer korting op je fotoshoot!

Reserveer hier met Summer Sale

Picknicken

Misschien heb je het afgelopen jaar al heel veel buiten gezeten op een kleedje, maar in de zomer kan het natuurlijk niet ontbreken om een keertje te picknicken. Zoek eens recepten op en maak er een uitgebreide lunch van!

Zo heb je niet alleen plezier aan het picknicken zelf, maar kun je er een hele dag van genieten samen met je vrienden. 

Speurtocht maken

Dit is natuurlijk geweldig wanneer je kinderen hebt, maar ook voor vriendengroepen kan het heel leuk zijn, namelijk het opzetten van een speurtocht. Je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt, teken pijlen op de grond met stoepkrijt, verstop hints en laat ze uitkomen op een fantastische plek.

Dit is een activiteit waar iedereen de hele zomer nog over zal praten omdat het zo'n leuk en origineel idee is!

Water gevecht

Dit kan natuurlijk niet in ons lijstje ontbreken; een water gevecht. Roep de hele straat of je vriendengroep bijeen om voor eens en voor altijd te bepalen wie de water kampioen is! Om extra beleving te creëren voor het water gevecht, kun je de week ervoor verschillende attributen maken om je bijvoorbeeld achter te verschuilen. 

Koop waterpistolen, waterballonnen, emmers, sluit een sproeier aan en geniet van het weer en de verkoeling. 

Water spelletjes

Hou jij ook zo van spelletjes? Dan is dit helemaal iets voor jou! Je hebt zoveel verschillende water spelletjes, dat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Spreek met je vrienden af en zorg dat je allemaal één of twee spellen hebt bedacht.

Denk bijvoorbeeld aan een botenrace in het zwembad, hiervoor maakt iedereen een papieren bootje en kijk welk bootje als eerste de overkant heeft bereikt. Maar ook de team spelletjes die je op de basisschool en de middelbare school altijd deed, zijn heel leuk om nog een keer te herhalen!

Kamperen in je eigen achtertuin

Vind jij het ook zo leuk om te kamperen, maar ben je nog niet klaar om het in de echte wildernis te gaan doen? Oefen dan in de achtertuin! Nodig je vrienden of familie uit en zet allemaal een tent op in de achtertuin. Maak een kampvuur en vertel elkaar griezelige verhalen, koop marshmallows om te roosteren en geniet van de mooie heldere lucht vol sterren. 

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom