Zet jouw Valentijn in de spotlight!

Amber vanDijkTips

Love shoot

Auteur Loes Vrolijk

Van Valentijnsdag wordt vaak gezegd dat het te commercieel gemaakt is. Een afgezaagd kaartje, flesje parfum of bosje bloemen voor jouw geliefde is dan weinig origineel. Maar er zijn wel degelijke originele cadeaus die je jouw lover kunt geven. En wat ons betreft hoeft dit niet enkel met Valentijnsdag.

Relatiespel

Een spel om samen met je grote liefde te doen onder het genot van een hapje en een drankje. Vragen over onderwerpen als conflicten, het heden en de toekomst. Door dit spel leer je elkaar pas echt goed kennen en het zal zorgen voor verdieping van jullie relatie. Een gezellige avond samen en er samen nog sterker uitkomen. 

Image
Trip down memory lane 

Wil je echt origineel en persoonlijk uit de hoek komen op Valentijnsdag? Zet een speurtocht uit voor je geliefde waarbij je langs al jullie speciale plekjes in de stad komt. Een borreltje drinken in de kroeg op de hoek waar jullie elkaar ontmoet hebben. Vervolgens langs het plein met de fontein waar jullie elkaar voor het eerst gekust hebben en eindig in het park waar je samen bij dat ene concert bent geweest met een romantische picknick. Het kost wat moeite maar je wederhelft zal dit zeker enorm waarderen en nooit meer vergeten. 

Love is on the wall 

Foto's van jullie samen als stel zijn je natuurlijk heel dierbaar. Hoe mooi is het om een verzameling van jullie mooiste momenten samen aan de muur in je woonkamer te hangen. Maak voor je partner unieke fotocollage met al jullie vakantiekiekjes en selfies. Wil je echt bijzondere foto's van jullie samen? Laat jullie liefde dan eens vastleggen tijdens een Love fotoshoot bij Shoots & More. 

Fotocollage liefdesfoto's
Liefde voor altijd

Of je nu 3 dagen samen bent of 33 jaar. Liefde kent geen regels, dus deze liefdes fotoshoot ook niet. Wees gewoon jezelf en wij zorgen ervoor dat de romantiek en het plezier van het doek spatten. Jij en je partner voor altijd samen. Op papier vereeuwigd. Als dat geen mooi cadeau of leuk uitje is ter ere van Valentijnsdag, jullie trouwdag of jubileum, dan weten wij het ook niet meer!


Reserveer hier een Love fotoshoot
Love shoot voor Valentijnsdag