Het perfecte cadeau voor Valentijn – 5 Valentijncadeaus

Noor HeynenTips

Auteur Floor 
Valentijn staat weer voor de deur en dit jaar staat de liefde delen centraal! Wij denken dat je de liefde met iedereen moet delen, daarom delen wij in deze blog 5 cadeau ideeën voor het perfecte Valentijnscadeau.   

1. Chocolade 

Het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn, maar chocolade is en blijft toch een van de meest verkochte Valentijnscadeaus. Want wie lust er nou geen chocolade? Geef daarom een lekkere chocoladereep of bonbons aan jouw Valentijn cadeau. Wil je jouw cadeau wat meer persoonlijk maken? Kies dan voor gepersonaliseerde chocolade en laat jouw chocolade reep of bonbons bedrukken met een foto en/of tekst.

Image

Foto: Jessica Johnston on Unsplash 

2. Rituals

Een ander populair Valentijnscadeau is een lekker verwenpakket van Rituals. De meeste vrouwen houden namelijk wel van een lekker douchepakket, geurkaars of huisparfum. Combineer dit met een lekkere verwenavond waarbij jullie elkaar lekker in de watten leggen. Daarna hoef je alleen nog een romantische film op de achtergrond aan te zetten en je Valentijnscadeau is compleet.

3. Sieraden 

Wat vaak ook goed in de smaak valt als Valentijnscadeau zijn sieraden zoals een armband of een ketting. Net zoals de chocolade kun je ook een sieraad of ketting personaliseren. Laat bijvoorbeeld jullie namen of initialen graveren in een armband. Of ga voor een gepersonaliseerde ketting met een foto van jullie erin. Draagt jouw vriendin vaak sieraden? Dan is dit echt het perfecte cadeau!

4. Trip down memory lane 

Wil je echt origineel en persoonlijk uit de hoek komen op Valentijnsdag? Zet dan een speurtocht uit voor je geliefde waarbij je langs alle plekken gaat die een speciale betekenis voor jullie hebben. Denk hierbij aan een borreltje drinken in de kroeg waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Vervolgens langs het plein met de fontein waar jullie elkaar voor het eerst hebben gezoend en eindigen in het park waar jullie eerste date heeft plaatsgevonden met een romantische Love fotoshoot. Het kost wat moeite, maar je wederhelft zal dit zeker enorm waarderen en nooit meer vergeten. 

Boek hier een Loveshoot op een unieke buitenlocatie.

5. Love fotoshoot

Of je nu 3 dagen samen bent of 33 jaar. Sta even stil en laat jullie liefde vastleggen, voor nu én later. Onze enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jullie geluk graag zichtbaar. Wees vooral gewoon jezelf en wij zorgen ervoor dat de romantiek en het plezier van het doek spatten. Jij en jouw partner voor altijd samen. Op papier vereeuwigd. Als dat geen mooi cadeau of leuk uitje is voor Valentijn, dan weten wij het ook niet meer!

Boek daarom nu een Love fotoshoot met korting tijdens onze sharing love actie of bestel een cadeaubon met korting

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom