Blog 6 foto apps voor de leukste vakantie foto's

6 foto apps voor de leukste vakantie foto's

smartphone foto apps
De zomer vakantie komt er aan. Dat betekent festivals, zonnen, shoppen, terrassen en buiten zwemmen! Naast al dit leuks is de zomer ook het seizoen wanneer jij er op je best uit ziet, een uitgelezen kans dus om super mooie foto’s te maken! Om jou te helpen de mooiste foto’s en collages te maken hebben wij hier de 6 beste foto-Apps voor jou op een rijtje gezet!

Auteur: Loes Vrolijk

6. Color Effects

Met color effects kun je kleuren verwijderen en omzetten naar zwart/wit. Daarnaast kun je ook (onderdelen van) een foto inkleuren. Dit kan je met een kwast doen waarvan je de dikte en transparantie zelf kunt instellen. Het is dus, zoals de naam al zegt, voornamelijk bedoel voor kleur effecten.


color effects frambozen

5. Instagram

Instagram is nu een van de meest populaire sociale netwerken. Het gaat bij Instagram om het delen van foto’s, korte video’s en sinds kort ook Boomerangs (filmpjes van aan aantal frames die steeds opnieuw afspeelt). Op de foto’s en video’s kunnen filters toegevoegd worden, om het er zo uit te laten zien zoals jij wilt. Deze populaire App is beschikbaar voor Android en iOS.


Instagram

4. Pic Collage

Met Pic Collage kan je gratis fotocollages maken. Hiervoor kies je de foto’s die je op je telefoon, tablet of Facebook hebt staan. Deze worden dan volgens een bepaald sjabloon ingedeeld. Dit sjabloon kun je zelf kiezen. Ook kun je zelf stickers (niet allemaal gratis) toevoegen om de collage nog wat extra leuk te maken. De volgorde van het sjabloon kun je wel bepalen, zodat alles op de plek komt te staan waar jij dat graaf wilt!


3. Little Planet

Deze App maakt van alle foto’s een kleine planeet. Dit effect werkt helaas niet bij alle foto’s. Het werkt vooral bij foto’s die veel diepte bevatten, zoals foto’s van een grote menigte of natuurfoto’s. Het geeft dan een super gaaf effect!
Je zult niet geloven hoe snel je alledaagse foto’s op je op je smartphone kunt transformeren tot een spannend en interessant kunstwerk!


Little Planet app

2. PhotoFunia

PhotoFunia zorgt ervoor dat jouw foto’s in schilderijen verwerkt kunnen worden. Niet echt natuurlijk, maar deze App plaatst jouw foto’s in schilderij lijsten, billboards of in een filmscene. Met deze App is het zelfs mogelijk om zelf gemaakte portretfoto’s te verwerken in een actiefilmpje!


PhotoFunia foto

1. Snapseed

Met Snapseed kun je foto’s en delen van foto’s bewerken. Vooral bij dat tweede, delen van foto’s bewerken, springt deze App echt eruit. Je kunt met één tik retoucheren, het perspectief veranderen, bewerkingen aanpassen en meer.

Perfectioneer je foto’s in een handomdraai met het nieuwe Snapseed 2.0. voor IOS en Android.

 

 

 


Snapseed in app

Deel dit verhaal

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.

Kunnen wij je verder helpen?

F.A.Q.
Bel mij terug
Contact
Close the Content Dock