fbpx

Welkom bij de leukste fotostudio van Amersfoort

Een goed bereikbare fotostudio waar je ook in de avonden en weekenden welkom bent!

Fotostudio Amersfoort

In onze fotostudio in Amersfoort kan iedereen zichzelf zijn. De fotograaf zorgt voor de juiste sfeer. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de foto!

Over Shoots & More

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Amersfoort. Simpelweg omdat wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. De enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!

Super leuk om te doen, je krijgt goede begeleiding. - Victor Brands
De sfeer was erg ontspannen. Je krijgt spontane foto - Jeske Martens
Zeer vriendelijk personeel. Denkt met je mee. - Fam. Hegveld
Shoots & More scoort 9.4 / 10 op Feedback Company op basis van 1494 1494 beoordelingen >

Thema fotoshoots

Iedereen is welkom! Jong en oud. Alleen of met een groep. Alles kan.

Familie fotoshoot
Vriendinnen fotoshoots
Huisdieren fotoshoot
Love fotoshoot
Kinder fotoshoots
Baby fotoshoots
Party fotoshoots
Zwangerschap fotoshoots


Feel good, feel safe
Feel good fotoshoot + 30×40 afdruk, altijd 49 euro


Overal in Nederland
9 fotostudio’s in de leukste steden


Iedereen is welkom
Jong of oud, alleen of met een groep? Alles is mogelijk!


Koopavond en in het weekend
Ook mogelijk op koopavonden, in het weekend en feestdagen


Hoge score
Gastwaardering: 9.4 op Feedback Company

Fotostudio Amersfoort

Onze fotografen staan voor je klaar om van jouw fotoshoot een fantastische beleving te maken. Tijdens je bezoek aan onze fotostudio in Amersfoort krijg je een lekker kopje koffie aangeboden. Je wordt ontvangen door een enthousiaste fotograaf die alle wensen van jouw fotoshoot met je bespreekt. Kledingwissel of attributen meegenomen? Geen probleem! Hier houden we allemaal rekening mee. Zodra jullie een beetje gesetteld zijn in de fotostudio gaan we beginnen met de fotoshoot!

De fotoshoot duurt zo’n 45 minuten en de fotograaf maakt verschillende foto’s in allerlei poses en met speciale belichting. Er is uiteraard ook ruimte om combinaties te maken. Denk aan de kids samen op de foto, een foto van opa en oma samen of van iedereen apart. Ook als je met een grote groep op de foto komt, is er naast de familiefoto genoeg tijd voor al jullie wensen.

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van gezinnen met baby’s en/of kinderen. Daarnaast hebben ze ook veel ervaring met zwangerschap, loveshoots en friendsshoots. In combinatie met thema gerelateerde attributen maken we de foto’s nog leuker.

Na je bezoek bij onze fotostudio in Amersfoort loop je zo het centrum in wat bekend staat om zijn oude, fraaie stadshart. Met bekende gebouwen als de Koppelpoort en de vijftiende-eeuwse Onze Lieve Vrouwetoren. 

Om de hoek van onze fotostudio staat een kleine glijbaan waar de kinderen kunnen spelen tijdens het wachten op de foto’s! Voor papa en mama zit Lunch & Borrel Amersfoort op de hoek van de straat. 

De fotografen van Shoots & More Amersfoort zorgen voor de juiste sfeer. De fotograaf maakt niet alleen de foto’s maar zorgt ervoor dat jouw geluk zichtbaar is op de foto. Met een prachtige portretfoto als eindresultaat om zelf op te hangen of cadeau te geven. Shoots & More is dan ook niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Amersfoort.

Kom je een fotoshoot doen?

Reserveren

Je mooiste foto’s als digitale foto,
op canvas of afdruk

Reserveren
Wie ga jij verrassen?

Geef cadeau

Je mooiste foto’s als digitale foto,
op canvas of afdruk

Cadeaubonnen
Heb je extra foto

Extra bijbestellingen

Je mooiste foto’s als digitale foto,
op canvas of afdruk

Prijslijst

Handige links