Kerstpakketen

Het leukste kerstpakket item voor jouw werknemers!


Ben je nog op zoek naar een leuk kerstpakket voor je werknemers? En wil jij jouw werknemers verrassen met een fotoshoot incl. 30×40 afdruk? Lees dan snel verder

Shoots & More is opzoek naar kerstpakket partners. Wij willen er dit jaar voor zorgen dat onze partners een verrassend item in hun kerstpakket hebben zitten, en dat onze samenwerkers andere leuke items in hun kerstpakket ontvangen.

Wat is ons idee?: Wij bieden aan al onze partners een feel good fotoshoot t.w.v. €39,- beschikbaar. Dit is een fotoshoot van ongeveer 45 minuten inclusief een mooie 30×40 afdruk. Wij stellen deze beschikbaar voor alle werknemers van onze partners. Daarvoor ontvangen wij graag iets terug voor onze werknemers van ongeveer dezelfde waarde.

Lijkt het jou leuk om onze kerstpakket partner te worden? En bestaat het bedrijf uit ongeveer 40 werknemers? Meld je dan nu aan!

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar: anouck.bosters@shootsandmore.nl

Leuk! Ik wil partner worden

Shoots & More is een eigentijdse fotostudio waar beleving voor de gast centraal staat. Shoots & More heeft de meest spontane fotografen die er voor zorgen dat jij niet alleen mooi op de foto staat, maar ook een fantastische dag beleeft. Je houdt aan deze dag iets over wat belangrijk blijft voor een langere tijd: een vastgelegde herinnering. Dat is waar het bij Shoots & More om gaat.

Onze filosofie

Feel Good

Wij geloven dat geluk het allerbelangrijkste is. En wanneer je gelukkig bent, sta je vanzelf mooi op de foto!

Be Good

Wij zijn niet de zoveelste fotostudio in Amersfoort. Shoots & More is constant in beweging. Morgen zijn wij beter dan vandaag.

Do Good

Samen bereik je meer dan alleen! Shoots & More wil meedoen. Wij ondernemen bewust en steunen mens en milieu

Capture happiness:

Shoots & More is de grootste en leukste fotostudio van Nederland. In onze zes vestigingen verspreid over het land zijn wij op zoek naar alledaags geluk, van zowel onze gasten als onze medewerkers. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil tijdens de fotoshoot en kijk om je heen, is onze boodschap aan Nederland. Het is tevens onze missie. Shoots & More laat je letterlijk even stilstaan bij vandaag, hoe je nu bent, bij de mensen om je heen. Want stiekem ben je al ontzettend gelukkig, daar hoef je niet naar op zoek. Dagelijks legt een team van enthousiaste fotografen dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Let´s capture happiness in Amersfoort!

6 fotostudio’s in Nederland

Shoots & More heeft ontzettend gezellige fotostudio’s in de sfeervolle binnensteden van Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem en natuurlijk binnenkort ook in het centrum van Amersfoort.

Fotoshoots voor iedereen

Wij maken fotoshoots voor iedereen! In onze studio’s is er ruimte voor maximaal 18 personen. De fotograaf stelt je op je gemak, creëert een ontspannen sfeer en zorgt dat alle wensen worden vastgelegd. Bij Shoots & More Amersfoort hou je er meer aan over dan een mooie foto, namelijk een mooie vastgelegde herinnering.