Shoots & More: Gezondheidsmaatregelen tegen besmetting met het coronavirus

YES, wij zijn weer open voor fotoshoots! Wel met aangepaste gezondheidsmaatregelen. Zo werken wij alleen op afspraak, zodat je tijdens je bezoek aan onze fotostudio volledige privacy hebt en maken wij de fotostudio's grondig schoon tussen elke fotoshoot. Daarnaast hebben we nog een aantal gezondheidsmaatregelen genomen om weer veilig fotoshoots te doen. Kom jij snel langs? Maak dan nu je reservering!

Auteur Loes Vrolijk

#safeshoots

In de fotostudio hebben wij extra gezondheidsmaatregelen genomen om eventuele besmetting te voorkomen, bijvoorbeeld het extra wassen van handen, het extra schoonmaken van de werkplek, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen meer schudden bij ontvangst in de fotostudio. Ook kan er tijdelijk geen gebruik meer worden gemaakt van de attributen die in de fotostudio liggen. Zelf kun je natuurlijk wel gewoon attributen meenemen van thuis om deze te gebruiken tijdens de fotoshoot. 

Daarnaast nemen wij nog extra gezondheidsmaatregelen om de gezondheid van onze fotografen en gasten voorop te zetten, zodat de fotoshoots gewoon door kunnen gaan. Via onze website kun je gemakkelijk je fotoshoot reserveren.

Door onze gezondheidsmaatregelen hebben wij het vriendelijke verzoek om maximaal 5 minuten voorafgaand aan de fotoshoot aanwezig te zijn en bij voorkeur niet veel eerder of later. Op deze manier kunnen wij de privacy in de fotostudio bewaren.   

Je fotoshoot gaat door

Vanwege de extra gezondheidsmaatregelen kan het zijn dat de datum en/of tijd van je fotoshoot moet worden aangepast, onze excuses hiervoor. Als dit het geval is, zullen wij tijdig contact met je opnemen.
 

Wil je zelf je fotoshoot verzetten? Dat kan altijd geheel kosteloos. Neem dan contact met ons op om je reservering te verzetten.

Wil je een fotoshoot cadeau geven aan een van je familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop?

Wil je een reservering maken voor een fotoshoot? Bekijk dan online de actuele beschikbaarheid en maak je reservering gemakkelijk via ons online reserveringsformulier

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs, altijd 49,-

Iedereen is meer dan welkom