Shoots & More: Gezondheidsmaatregelen tegen besmetting met het coronavirus

Feel good, feel safe!

Helaas blijven onze fotostudio's tijdelijk gesloten tot ten minste 9 februari 2021. Online staan wij 7 dagen in de week van 09:00 tot 21:00 voor je klaar!

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan in onze webshop
Wil je alvast reserveren voor na 9 februari? Maak dan nu je reservering!

Auteur Loes Vrolijk

Feel good, feel safe!

Door de verlenging van de lockdown moeten onze fotostudio's helaas tijdelijk gesloten blijven tot ten minste 9 februari 2021. 

Heb je een reservering staan? Dan zullen onze fotografen zo snel mogelijk contact met je opnemen om deze te verzetten. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Wil je een reservering maken voor na 9 februari? Dat kan zeker!

Alvast heel erg bedankt voor jullie begrip! 

Online zijn wij alle dagen van de week bereikbaar voor vragen! Stel ze via de chat op de website of neem contact op met een van de vestigingen.

#safeshoots

Wanneer wij weer open mogen hanteren wij de volgende maatregelen in onze fotostudio's. 

Volledige privacy in de fotostudio
In onze fotostudio heb je volledige privacy en kun je exclusief gebruik maken van de hele fotostudio. Doordat wij alleen op afspraak werken kunnen wij deze privacy en exclusiviteit waarborgen. 

Goed geventileerde ruimtes
Onze gehele fotostudio en ontvangstruimte zijn goed geventileerde ruimtes. Door deze goede ventilatie wordt de kans op eventuele besmetting geminimaliseerd. 

Gezondheidscheck bij de fotografen
Wij doen een dagelijkse gezondheidscheck bij al onze fotografen die werken. Wij monitoren de gezondheid van onze fotografen en bij minimale ziekteverschijnselene blijven onze fotografen thuis. Ook onze gasten wordt gevraagd een gezondheidscheck te doen, voorafgaand aan de fotoshoot. 

Fotografen dragen mondkapjes
Onze fotografen dragen uit voorzorg, tijdens je gehele studiobezoek en tijdens de fotoshoot, een mondkapje. Bij ons in de fotostudio is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar we adviseren het wel. Tijdens de fotoshoot zelf kan het mondkapje gewoon af. 

Betalen kan alleen nog contactloos
Betalen kan bij ons in de fotostudio alleen nog maar contactloos. Dat wil zeggen dat wij alleen betalingen met pinpas, telefoon accepteren en ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen met iDeal. 

Grondige schoonmaak na elk studiobezoek
Na elk studiobezoek is er een grondige schoonmaak van de gehele fotostudio en ontvangstruimte. Hygiene staat bij ons voorop! Ook wordt er extra aandacht besteed aan het extra wassen van handen, het extra schoonmaken van de werkplek, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen meer schudden bij ontvangst in de fotostudio.

Wij houden altijd 1,5 meter afstand
Onze fotografen zullen ten alle tijden, tijdens je gehele studiobezoek, 1,5 meter afstand houden. 

Geen gebruik van attributen van de fotostudio
Er kan er tijdelijk geen gebruik meer worden gemaakt van de attributen die in de fotostudio liggen. Zelf kun je natuurlijk wel gewoon attributen meenemen van thuis om deze te gebruiken tijdens de fotoshoot. 

Via onze website kun je gemakkelijk je fotoshoot reserveren.

Je fotoshoot

Heb jij een fotoshoot gereserveerd en wil je deze verzetten? Dat kan altijd geheel kosteloos. Neem dan contact met ons op om je reservering te verzetten.

Wil je een reservering maken voor een fotoshoot? Bekijk dan online de actuele beschikbaarheid en maak je reservering gemakkelijk via ons online reserveringsformulier.

Geef een fotoshoot cadeau

Wil je een fotoshoot cadeau geven aan een van je familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Volledige privacy in de fotostudio! Coronaproof fotoshoot van ca. 45 minuten

Feel good fotoshoot + 30x40 afdruk. Vaste lage prijs, altijd 49 euro!

Wijzigen of annuleren van je afspraak is altijd geheel kosteloos!