Shoots & More: Gezondheidsmaatregelen tegen besmetting met het coronavirus

Feel good, feel safe, wij zijn open voor fotoshoots! Door onze aangepaste gezondheidsmaatregelen zijn de fotoshoots in onze fotostudio's veilig en coronaproof, ook met de nieuwe maatregelen.
Tijdens je gehele bezoek aan onze fotostudio heb je volledige privacy en er is een grondige schoonmaak van de fotostudio tussen elke fotoshoot.
Kom jij snel langs? Maak dan nu je reservering!

Auteur Loes Vrolijk

Feel good, feel safe,

Door de aangepaste maatregelen is een fotoshoot bij ons in de fotostudio mogelijk, mits het gezelschap waarmee je komt uit 1 huishouden bestaat óf uit 4 of minder volwassenen. In totaal kunnen er maximaal 15 personen tegelijk in onze fotostudio, mits dit om 1 huishouden gaat. 

Heb je al een fotoshoot staan en wil je deze verzetten? Dan kun je deze uiteraard geheel kosteloos verzetten naar een latere datum. Komen jullie uit 1 huishouden of zijn jullie met minder dan 4 volwassenen? Dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan!

Gezondheidsmaatregelen

In de fotostudio hebben wij extra gezondheidsmaatregelen genomen om eventuele besmetting te voorkomen. 

Volledige privacy tijdens je gehele studiobezoek
Tijdens je gehele bezoek aan onze fotostudio heb je volledige privacy en kun je exclusief gebruik maken van de hele fotostudio, ontvangstruimte, etc. Doordat wij alleen op afspraak werken kom je tijdens je gehele bezoek geen andere gasten tegen en zo kunnen wij deze privacy en exclusiviteit waarborgen. 

Goed geventileerde ruimtes
Onze gehele fotostudio en ontvangstruimte zijn goed geventileerde ruimtes. Door deze goede ventilatie wordt de kans op eventuele besmetting geminimaliseerd. 

Gezondheidscheck bij de fotografen
Wij doen een dagelijkse gezondheidscheck bij al onze fotografen die werken. Wij monitoren de gezondheid van onze fotografen en bij minimale ziekteverschijnselene blijven onze fotografen thuis. Ook onze gasten wordt gevraagd een gezondheidscheck te doen, voorafgaand aan de fotoshoot. 

Fotografen dragen mondkapjes
Onze fotografen dragen uit voorzorg, tijdens je gehele studiobezoek en tijdens de fotoshoot, een mondkapje. Dit om eventuele besmetting te voorkomen. Bij ons in de fotostudio is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar we adviseren het wel. Tijdens de fotoshoot zelf kan het mondkapje gewoon af. 

Betalen kan alleen nog contactloos
Betalen kan bij ons in de fotostudio alleen nog maar contactloos. Dat wil zeggen dat wij alleen betalingen met pinpas, telefoon accepteren en ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen met iDeal. 

Grondige schoonmaak na elk studiobezoek
Na elk studiobezoek is er een grondige schoonmaak van de gehele fotostudio en ontvangstruimte. Hygiene staat bij ons voorop! Ook wordt er extra aandacht besteed aan het extra wassen van handen, het extra schoonmaken van de werkplek, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen meer schudden bij ontvangst in de fotostudio.

Wij houden altijd 1,5 meter afstand
Onze fotografen zullen ten alle tijden, tijdens je gehele studiobezoek, 1,5 meter afstand houden. 

#safeshoots

Daarnaast nemen wij nog extra gezondheidsmaatregelen om de gezondheid van onze fotografen en gasten voorop te zetten, zodat de fotoshoots gewoon veilig en coronaproof door kunnen gaan.

Er kan er tijdelijk geen gebruik meer worden gemaakt van de attributen die in de fotostudio liggen. Zelf kun je natuurlijk wel gewoon attributen meenemen van thuis om deze te gebruiken tijdens de fotoshoot. 

Door onze gezondheidsmaatregelen hebben wij het vriendelijke verzoek om maximaal 5 minuten voorafgaand aan de fotoshoot aanwezig te zijn en bij voorkeur niet veel eerder of later. Op deze manier kunnen wij de privacy in de fotostudio bewaren.   

Via onze website kun je gemakkelijk je fotoshoot reserveren.

Je fotoshoot gaat door

Door alle aangepaste gezondheidsmaatregelen kan je fotoshoot gewoon doorgaan. Wil je zelf je fotoshoot verzetten? Dat kan altijd geheel kosteloos. Neem dan contact met ons op om je reservering te verzetten.

Wil je een fotoshoot cadeau geven aan een van je familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop?

Wil je een reservering maken voor een fotoshoot? Bekijk dan online de actuele beschikbaarheid en maak je reservering gemakkelijk via ons online reserveringsformulier

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Volledige privacy tijdens je studiobezoek. Coronaproof fotoshoot van ca. 45 minuten

Feel good fotoshoot + 30x40 afdruk. Vaste lage prijs, altijd 49 euro!

Wijzigen of annuleren van je afspraak is altijd geheel kosteloos!