Shoots & More: maatregelen tegen besmetting met het coronavirus

Vanzelfsprekend zijn wij bij Shoots & More ook op de hoogte van het coronavirus. Wij vinden het een vervelende situatie, maar wij denken aan je. Wij volgen alle adviezen van het RIVM op en houden de situatie nauwlettend in de gaten. Ook op de werkvloer nemen we gepaste gezondheidsmaatregelen. 

Auteur Loes Vrolijk

Gezondheidsmaatregelen bij Shoots & More

Bij Shoots & More nemen wij alles rondom het coronavirus serieus en houden we de situatie nauwlettend in de gaten. Al 10 jaar kan iedereen komen genieten van een feel good fotoshoot bij Shoots & More en proberen wij hiermee de wereld steeds een beetje gelukkiger te maken.

Ondanks alles wat er nu in de wereld speelt rondom het coronavirus, willen wij bij Shoots & More dat onze gasten nog zo lang mogelijk van deze feel good fotoshoot kunnen komen genieten. Dit vergt natuurlijk ook voor ons nu gepaste gezondheidsmaatregelen.

Wat zijn de gezondheidsmaatregelen bij Shoots & More?

In de fotostudio hebben wij extra gezondheidsmaatregelen getrokken om eventuele besmetting te voorkomen, bijvoorbeeld het extra wassen van handen, het extra schoonmaken van de werkplek, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen meer schudden bij ontvangst in de fotostudio.

Daarnaast nemen wij nog extra gezondheidsmaatregelen om de gezondheid van onze fotografen en gasten voorop te zetten, zodat de fotoshoot gewoon door kan gaan. 

1. Volledige privacy
Wij hebben onze planning zo aangepast dat er bij elke fotoshoot volledige privacy is. Zo zijn er tijdens je bezoek aan onze fotostudio geen andere gasten aanwezig. Tijdens je bezoek aan onze fotostudio en tijdens de fotoshoot is het enige contact wat je/jullie hebben, met onze fotograaf. Je hebt de gehele fotostudio dus helemaal voor jezelf. 

2. Gezondheid van de fotografen
Wij monitoren de gezondheid van al onze fotografen dagelijks en als de fotograaf zich niet fit voelt of bij ziekteverschijnselen blijven onze fotografen thuis.

3. Grondige schoonmaak
Tussen elke fotoshoot wordt de fotostudio grondig gereinigd en schoongemaakt.

Je fotoshoot gaat door

Vanwege de extra gezondheidsmaatregelen kan het zijn dat we de datum en/of tijd van je fotoshoot moeten wijzigen, excuses hiervoor. Als dit het geval is, zullen wij tijdig contact met je opnemen.
 

Wil je nou toch je fotoshoot verzetten? Dat vinden wij enorm jammer, maar begrijpen we. Neem dan contact op met ons om je afspraak te verzetten.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom