Shoots & More: Gezondheidsmaatregelen tegen besmetting met het coronavirus

Gezondheidsmaatregelen Shoots & More

Feel good, feel safe!

Onze fotostudio's zijn open op afspraak. Fotoshoots zijn geheel coronaproof door de aangepaste maatregelen.

Wij zijn alleen open op afspraak, een fotoshoot is alleen mogelijk met je huishouden en je hebt volledige privacy in de fotostudio.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan in onze webshop
Wil je een fotoshoot reserveren? Dat kan via onze website

Auteur Loes Vrolijk

Feel good, feel safe!

Wij zijn open op afspraak. Een fotoshoot is alleen mogelijk met je huishouden en je hebt volledige privacy in de fotostudio.

Het is voor professionele fotografen toegestaan om fotostudio's te openen op afspraak. Meer informatie hierover via de branche organisatie voor fotografen. 

Heb je een reservering in een van onze fotostudio's staan, dan kan het zijn dat deze door onze aangepaste planning is geannuleerd. Onze fotografen zullen dan contact met je opnemen om de fotoshoot te verzetten. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Is jouw fotoshoot gepland in de avond en red je het niet om naar huis te gaan voor de avondklok in gaat? Dan kun je uiteraard ook de fotoshoot kosteloos verzetten. Neem daarvoor contact met ons op. 

Alvast bedankt voor jullie begrip. 

#safeshoots

In onze fotostudio's hanteren wij de volgende maatregelen om de fotoshoot geheel coronaproof door te laten gaan. 

Alleen op afspraak
Onze fotostudio's gaan alleen open op afspraak. Dat wil zeggen dat je niet binnen kunt lopen als je geen afspraak hebt. 

Alleen met je huishouden
Je kan bij ons alleen een fotoshoot reserveren als je met je eigen huishouden komt óf met maximaal 2 personen die niet uit hetzelfde huishouden komen. 

Volledige privacy in de fotostudio
In de fotostudio heb je volledige privacy en kun je exclusief gebruik maken van de hele fotostudio. Doordat wij alleen op afspraak open gaan kunnen wij deze privacy en exclusiviteit waarborgen. 

Mondkapjes zijn verplicht
Onze fotografen dragen, tijdens je gehele studiobezoek en tijdens de fotoshoot, een mondkapje. Bij ons in de fotostudio is het dragen van een mondkapje verplicht, maar tijdens de fotoshoot zelf kan het mondkapje af. 

Gezondheidsverklaring
Voor je bezoek aan onze fotostudio's dien je een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze krijg je vooraf aan de fotoshoot per mail toegestuurd. Zonder een ingevulde gezondheidsverklaring van alle deelnemers boven 13 jaar kan de fotoshoot niet doorgaan. 

Gezondheidscheck bij de fotografen
Wij doen een dagelijkse gezondheidscheck bij al onze fotografen die werken. Wij monitoren de gezondheid van onze fotografen en bij minimale ziekteverschijnselen blijven onze fotografen thuis.

Wij houden altijd 1,5 meter afstand
Onze fotografen zullen ten alle tijden, tijdens je gehele studiobezoek, 1,5 meter afstand houden.

Grondige schoonmaak na elk studiobezoek
Na elk studiobezoek is er een grondige schoonmaak van de gehele fotostudio en ontvangstruimte. Hygiene staat bij ons voorop! Ook wordt er extra aandacht besteed aan het extra wassen van handen, het extra schoonmaken van de werkplek, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen meer schudden bij ontvangst in de fotostudio.

Goed geventileerde ruimtes
Onze gehele fotostudio en ontvangstruimte zijn goed geventileerde ruimtes. Door deze goede ventilatie wordt de kans op eventuele besmetting geminimaliseerd. 

Betalen kan alleen nog contactloos
Betalen kan bij ons in de fotostudio alleen nog maar contactloos. Dat wil zeggen dat wij alleen betalingen met pinpas, telefoon accepteren en ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen met iDeal.  

Geen gebruik van attributen van de fotostudio
Er kan tijdelijk geen gebruik meer worden gemaakt van de attributen die in de fotostudio liggen. Zelf kun je natuurlijk wel gewoon attributen meenemen van thuis om deze te gebruiken tijdens de fotoshoot. 

Via onze website kun je gemakkelijk je fotoshoot reserveren.

Vragen of een fotoshoot reserveren?

Wil je een nieuwe reservering maken voor een fotoshoot? Dat kan zeker!

Online zijn wij 7 dagen van de week bereikbaar voor vragen! Stel ze via de chat op de website of neem contact op met een van de vestigingen.

Je fotoshoot

Heb jij een fotoshoot gereserveerd en wil je deze verzetten? Dat kan altijd geheel kosteloos. Neem dan contact met ons op om je reservering te verzetten.

Wil je een reservering maken voor een fotoshoot? Bekijk dan online de actuele beschikbaarheid en maak je reservering gemakkelijk via ons online reserveringsformulier.

Geef een fotoshoot cadeau

Wil je een fotoshoot cadeau geven aan een van je familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Volledige privacy in de fotostudio! Coronaproof fotoshoot van ca. 45 minuten

Feel good fotoshoot + 30x40 afdruk. Vaste lage prijs, altijd 49 euro!

Wijzigen of annuleren van je afspraak is altijd geheel kosteloos!