Nog geen Vaderdagcadeau? Lees dit!

Vaderdag cadeaus
Vaderdag staat weer voor de deur. Dit betekent voor velen stress om een leuk cadeau want wat heeft hij nog niet of nog niet gedaan maar wil hij wel? Misschien vindt jij het belangrijk om iets voor het hele gezin te doen of juist voor alleen hem? Hieronder vind je zeven Vaderdag tips die jou wellicht aan een mooi cadeau voor helpen en die iets origineler zijn dan een ontbijtje op bed of een abonnement op een tech-/voetbal- of automagazine!

Auteur: Loes Vrolijk

7. Parachutesprong

Een gaaf Vaderdag cadeau voor de echte thrillseeker-papa is een parachute sprong uit een vliegtuig. Is papa iemand die altijd grenzen op zoekt, dan is dit een grens die hij zeker zou willen overschrijden. Bij een parachutesprong zal hij moeten laten zien wat voor echte durfal hij is!

6. Overnachting

Hebben jouw ouders al lang niet iets leuks gedaan of heb je zin om ze er een keer er op uit te sturen, dan is een overnachting in een mooi verblijf ook zeker aan te raden voor vaderdag! Dit is misschien wel te combineren met een lekker etentje!

5. Zweefvliegen

Heeft hij het er altijd over dat hij nog een keer iets echt bijzonders wil doen? Dan is zweefvliegen misschien hét cadeau dat voor hem een wens in vervulling laat gaan. Geruisloos door de lucht draaien als een roofvogel, wie wil dat nou niet?

4. Bierbrouwen

Gaat papa graag een biertje drinken met zijn vrienden? Dan is het wellicht leuk om een cursus bierbrouwen cadeau te geven. Hier leert hij zelf hoe hij het gerstenat dat hij zelf zo graag drinkt, zelf ook te maken!


De bierpionier

3. Dinner

Is hij een echte liefhebber van lekker eten? Dan zou je natuurlijk naar een luxe restaurant kunnen gaan om hier een avondje samen of een gezellige avond met het gezin te beleven.

2. Ferrari rijden

Wil je iets leuks voor hem alleen? Dan is een ritje in een super snelle sportauto misschien een leuk idee. Hij zal een super leuke dag hebben en er nog lang over terug denken. Misschien is het wel een droom van hem en om die in vervulling te laten gaan is natuurlijk ook erg mooi, helemaal op Vaderdag!

1. Met Papa op de foto

Als je iets wilt dat niet alleen voor papa, maar voor het gehele gezin leuk is en wat voor lange tijd leuk blijft is een fotoshoot hét idee voor deze Vaderdag! Want wat is er nou leuker voor het hele gezin om een prachtige foto waar jullie samen op staan te hebben. Het is voor nu een erg leuk cadeau maar zal over jaren nog veel leuker zijn, het herinnert namelijk aan alle mooie momenten die jullie samen doorgebracht hebben. Om die vastgelegde herinnering bij jullie aan de muur te hebben hangen is natuurlijk iets heel speciaals!


Deel dit verhaal

Ieder bezoek aan de fotostudio bevat een uniek verhaal. In de rubriek ‘studio stories’ vertellen de gasten van Shoots & More over hun bezoek aan de fotostudio en de reden daarvoor.