NIEUW! Een online fotoshoot bij Shoots & More

Online fotoshoot

-- Update feb. 2021: Wij doen helaas geen online fotoshoots meer, omdat onze fotostudio's weer zijn geopend --

De leukste fotoshoots, die doen wij bij Shoots & More! Nu wij gesloten zijn in verband met het corona virus, hebben wij voor nu iets nieuws: ONLINE FOTOSHOOTS! Om het nog leuker te maken kan je een online fotoshoot samen doen met je gezin of huisgenoten. Het is zelfs ook mogelijk om online op afstand vrienden uit te nodigen.

Auteur Loes Vrolijk

 

Hoe gaat de online fotoshoot in zijn werk?

Wil jij een online fotoshoot doen bij Shoots & More? Dat kan! Wij geven jou de mogelijkheid om vanuit huis te genieten van een fotoshoot, met echte professionele fotografen!

De online fotoshoot duurt maar 15 minuten en is toegankelijk voor iedereen. Na de online fotoshoot zal de fotograaf de foto’s gaan bewerken en deze krijg je digitaal opgestuurd. Het enige wat je nodig hebt voor de online fotoshoot is een telefoon, tablet of laptop en een e-mail account. Een online fotoshoot gaat via Google Hangout Meet.

Een afspraak maken

Wil je weten hoe je een afspraak kan maken? Lees dan verder.

Stap 1
Op de website van Shoots & More kun je op onder het kopje fotoshoots op online fotoshoot klikken. Hier kun je meer informatie vinden over de online fotoshoot.

Stap 2
Een reservering maak je door een chatbericht te sturen naar Shoots & More, rechtsonder op de website. Hierin vermeld je dat je een online fotoshoot wil doen met daarin de datum en gewenste tijd. Hierbij is het belangrijk dat je je e-mail adres achterlaat. Hiermee gaat er namelijk een google hangout meet afspraak gestuurd worden.

Stap 3
Als de afspraak akkoord is ontvang je een bevestigingsmail. 

Stap 4
Als het tijd is om te beginnen aan de online fotoshoot, klik dan op de link onder ‘Deelnemen Hangouts Meet’ in de mail die je hebt ontvangen. Zorg dat je webcam aan staat, volg de instructies van de fotograaf en ENJOY!

Stap 5
Na de fotoshoot gaat de fotograaf de foto’s bewerken. Wanneer de foto’s klaar zijn zul je de foto’s digitaal via de mail ontvangen.

Een fotoshoot in de fotostudio

Heb je deze te gekke fotoshoot gedaan en wil je ook nog eens bij ons langskomen in de fotostudio voor een feel good fotoshoot? Dat kan zeker! Je kan nu alvast je reservering maken voor na 1 juni.

Wil je een fotoshoot cadeau geven aan een van je liefste familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop?

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom

Online fotoshoot

Online fotoshoot


Online fotoshoot


Online fotoshoot

Image

Samen genieten van een fotoshoot

Maar dan gezellig vanuit huis

Image

Online fotoshoot

Wat is er nou leuker dan een fotoshoot bij Shoots & More? Zelfs nu we thuis zitten kan je genieten van een een leuke online fotoshoot bij Shoots & More.

Om het nog leuker te maken kan je een online fotoshoot samen doen met je gezin of huisgenoten. Het is zelfs ook mogelijk om online op afstand vrienden uit te nodigen.

Tijdens de online fotoshoot wordt je geholpen bij het poseren door een van onze professionele fotografen. Het is toegankelijk voor iedereen en gratis, maak dus nu snel je reservering!

Heb jij nou zelf een goede camera en wil je tips of advies voor leuke poses van een professionele fotograaf? Reserveer dan ook de online fotoshoot en krijg gratis hulp tijdens het maken van de foto's.


Helemaal gratis
Gemakkelijk vanuit je eigen huis
Geschikt voor familieleden van alle leeftijden
Duurt maar 15 minuten
Foto's ontvang je na de fotoshoot digitaal


Feel good

Feel good fotoshoot + 30x40 afdruk, altijd 49 euro

Overal in Nederland

9 fotostudio's in de leukste steden

Iedereen is welkom

Jong of oud, alleen of met een groep? Alles is mogelijk

Koopavond en in het weekend

Ook mogelijk op koopavonden, in het weekend en feestdagen

Hoge score

Gastwaardering: 9.4 op Feedback Company

Image

Kom je een fotoshoot doen?

Reserveren

Maak eenvoudig online een
afspraak voor een fotoshoot


RESERVEREN

Image

Wie ga jij verrassen?

Geef cadeau

Wie verras jij met een cadeaubon
voor een fotoshoot


CADEAUBONNEN

Image

Heb je extra foto's nodig?

Extra bijbestellingen

Je mooiste foto’s als digitale foto,
op canvas of afdruk


PRIJSLIJST