Image
Image

Vakantiegevoel vasthouden? Maak een blijvende herinnering!

Fotoshoot, inclusief 30x40 fotoafdruk.

Fotoshoot met blijvende herinnering


Zomervakantie, wintersport of herftvakantie? Het maakt allemaal niet uit. Van elke vakantie heb je ongewtwijfeld heel veel mooie foto's als herinnering. Kom je nu lekker gebruind terug van zomervakantie of helemaal ontspannen na een vakantie in het najaar en wil je dit gevoel vasthouden? Kom dan met je familie, vrienden, huisdieren of lekker alleen langs bij ons in de fotostudio voor een fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot stelt de fotograaf je helemaal op je gemak en zal de fotograaf ervoor zorgen dat dit moment wordt vastgelegt, met een mooie en blijvende herinnering. Er passen tot wel 30 mensen in de fotostudio, dus kom gezellig met een grote groep en geniet met z'n alle van de fotoshoot!

Omdat wij 10 jaar bestaan trakteren we op 10 euro korting op een feel good fotoshoot. In te leveren bij alle Shoots & More fotostudio’s.
Maak nu snel je reservering met code: TUI10

9.2 op feedback company

De fotoshoot is inclusief een 30x40 afdruk naar keuze
Ook mogelijk op koopavond en in het weekend
Je kan de foto's direct bekijken na de fotoshoot
Wie verras jij met een fotoshoot? Je kan ook een cadeaubon kopen!

In te leveren bij alle fotostudio's van Shoots & More: Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Zwolle

Feel good garantie Het leukste uitje van Nederland 


Reserveer nu
 • "Super leuk om te doen, je krijgt goede begeleiding."

  - Victor Brands

 • "De sfeer was erg ontspannen. Je krijgt spontane foto's."

  - Jeske Martens

 • "Zeer vriendelijk personeel. Denkt met je mee."

  - Fam. Hegveld

 • "Ze maken er gewoon een feestje van!"

  - Oeds en José Helmhout

 • "Aanrader voor een familie uitje en een mooie herinnering."

  - Christiaan

Gastwaarderingen fotoshoots: 9.4 op Feedback Company >

Image

Kom je een fotoshoot doen?

Reserveren

Maak eenvoudig online een
afspraak voor een fotoshoot


RESERVEREN

Image

Wie ga jij verrassen?

Geef cadeau

Wie verras jij met een cadeaubon
voor een fotoshoot


CADEAUBONNEN

Image

Heb je extra foto's nodig?

Extra bijbestellingen

Je mooiste foto’s als digitale foto,
op canvas of afdruk


PRIJSLIJST

Fotografie


Terwijl de meeste mensen fotografie als iets functioneels zagen, vonden wij het in 2010 tijd voor een andere benadering. Het draait niet alleen om het mooiste eindresultaat, het gaat om de totale belevenis. Hoe word je ontvangen? Heeft iedereen het naar zijn zin? Volgens Shoots & More moet fotografie vooral leuk zijn. Dat ons idee aansloeg, zie je wel aan het feit dat we in een paar jaar zijn uitgegroeid van één vestiging tot een landelijke keten van fotostudio’s in meerdere Nederlandse binnensteden.


Het team van jonge, talentvolle fotografen wordt intern opgeleid en getraind. We dagen elkaar onderling uit en werken met de beste materialen. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn vooral de aandacht en onze sociale skills die jou op je gemak brengen en de fotoshoot helemaal geweldig maken.


We maken niet alleen een foto's, we leggen je vast op je best. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.


Shoots & More is dan ook niet zomaar een fotograaf, we zijn de leukste fotograaf van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou onvergetelijke portret fotografie en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!


FOTOGRAFIE


Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke portret fotoshoot en maken jouw geluk zichtbaar.
Voor nu én later!