Kerstpakketen

Het leukste kerstpakket item voor jouw werknemers!


Ben je nog op zoek naar een leuk kerstpakket voor je werknemers? En wil jij jouw werknemers verrassen met een fotoshoot incl. 30x40 afdruk? Lees dan snel verder

Shoots & More is opzoek naar kerstpakket partners. Wij willen er dit jaar voor zorgen dat onze partners een verrassend item in hun kerstpakket hebben zitten, en dat onze samenwerkers andere leuke items in hun kerstpakket ontvangen.

Wat is ons idee?: Wij bieden aan al onze partners een feel good fotoshoot t.w.v. €39,- beschikbaar. Dit is een fotoshoot van ongeveer 45 minuten inclusief een mooie 30x40 afdruk. Wij stellen deze beschikbaar voor alle werknemers van onze partners. Daarvoor ontvangen wij graag iets terug voor onze werknemers van ongeveer dezelfde waarde.

Lijkt het jou leuk om onze kerstpakket partner te worden? En bestaat het bedrijf uit ongeveer 40 werknemers? Meld je dan nu aan!

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar: tyeisha.musters@shootsandmore.nl


Leuk! Ik wil partner worden

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Simpelweg omdat wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. De enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!

Onze filosofie

Feel Good

Tijdens onze fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de foto!

Be Good

We maken niet alleen een foto, we leggen je vast op je best. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.

Do Good

Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben.