Leuk dat je bij ons wilt komen werken!


Leuk dat je hebt gesolliciteerd!
Capture Happiness.


That’s what we do! Wil jij samen met ons het geluk van onze gasten vastleggen in spontane, feel good foto’s? Jezelf daarbij lekker voelen en werken in een geweldig team? Look no further! Shoots & More is de grootste fotostudio keten van Nederland! En we gaan nog verder groeien, dit misschien wel met jouw hulp! Geïnteresseerd en gemotiveerd?

Bekijk de vacatures

Capture happiness!

That’s what we do! Wil jij samen met ons het geluk van onze gasten vastleggen in spontane, feel good foto’s? Werken in een geweldig team & feeling good along the way? Look no further!

Bekijk de vacatures


Ben je klaar voor een ontwikkelingsBOOST?


Jezelf zijn

Bij ons kun je helemaal jezelf zijn, want wij geloven dat je dan het beste in je vel zit en onze gasten de allerbeste ervaring kan geven! Lekker gek, altijd vrolijk of de rust zelve, bij ons kan het allemaal!

Grenzeloos flexibel

Helemaal los gaan in de studio, ieder beeld tot in de puntjes afwerken, gasten de beste beleving ooit geven en het beste advies geven is wat er dagelijks komt kijken bij Shoots & More. De afwisseling door de dag heen, het team en ruimte voor creativiteit maken het een top job!

Ontwikkeling

Om het maximale uit je zelf te halen besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om je meteen goed op weg te helpen hebben we een ijzersterk inwerkprogramma.De maandelijkse fotografie trainingen en fotobesprekingen scherpen je vaardigheden op fotografie gebied.  Hoe je ook bij ons binnenkomt er is altijd ruimte om door te groeien!

Shoots & More

Shoots & More is in 2010 begonnen als klein bedrijf en intussen uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. Hoewel we sterk zijn gegroeid zijn we ons verleden niet vergeten en we zijn dan ook nog steeds een warm bedrijf, met weinig hiërarchie, korte lijnen en veel aandacht voor jou als mens

Ben je klaar voor een ontwikkelingsBOOST?


Jezelf zijn

Lekker gek, altijd vrolijk of de rust zelve, bij ons kan het allemaal!

Grenzeloos flexibel

De afwisseling door de dag heen, het team en ruimte voor creativiteit maken het een top job!

Ontwikkeling

Om het maximale uit je zelf te halen besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Shoots & More

Een waar familiebedrijf met Brabantse roots. No-nonsense en gezelligheid zijn bij ons vanzelfsprekend.Voorproefje?

Wij waarderen het zéér dat je de moeite hebt genomen om te solliciteren. Daarom willen we jou de mogelijkheid geven om sfeer te komen proeven.

Daarom, alleen voor onze sollicitanten:

Fotoshoot met 50% korting


Voorproefje?

Wij vinden het echt leuk dat je de tijd hebt genomen om bij ons te solliciteren. Daarom alleen voor onze sollicitanten:

Fotoshoot met 50% korting


“Feel good. Be good. Do good.”
– Loes Vrolijk, CGO Shoots & More

“Feel good. Be good. Do good.”
– Loes Vrolijk, CGO Shoots & More