Wat doe jij met je mooiste vakantiefoto?

Een telefoon vol vakantiefoto’s, sommige gedeeld met je vrienden op social media maar wat doe je met de rest? Ga je een digitaal fotoboek maken of pak je het dit jaar helemaal anders aan? Wij hebben wat leuke ideetjes voor je op een rijtje gezet.

Auteur Loes Vrolijk

Niet getreurd!

Jouw foto´s toch niet helemaal geworden zoals je gehoopt had? Laat het maar aan ons over om jou samen met je gezin of vrienden professioneel op de foto te zetten. Wil je het zomer sfeertje nog terug laten komen of alvast een warme winterse look op je foto’s?

Het kan allemaal in één van onze 9 fotostudio’s verspreid over het land. Met de code 2dekans kun je nu tijdelijk een fotoshoot boeken voor €29,00 en je krijgt ook nog een gratis 30x40 afdruk naar keuze. 

Reserveer hier jouw fotoshoot

Stoere wandbekleding 

Je favoriete foto op canvas printen en deze een uniek plekje geven in jouw huis is leuk maar niet zo origineel. Wil je toch net even iets anders? Laat je mooiste foto’s dan afdrukken op hout. Dit geeft een stoere uitstraling aan jouw vakantiefoto en je hebt een uniek stuk voor bijvoorbeeld in je tuin.

Kijk hier voor jouw foto op hout

Maak het magnetisch

De traditionele vakantie magneten met lokale afbeeldingen kennen we allemaal. Hoe leuk is het om je eigen vakantiefoto’s om te toveren tot magnetische plaatjes voor op je koelkast of magnetisch bord. Zo maak je je vakantiesouvenir nog specialer en kun je er lekker vaak naar kijken als je iets te drinken pakt.

Kijk hier voor jouw foto's op magneet

Jouw digitale show

Hebben jullie niet allemaal dezelfde favoriete vakantiefoto? Geen probleem! Met het digitale fotolijstje komen de favo foto’s van je man, zoon en puberdochter ook aan bod. Door middel van een app bepaal je zelf welke foto’s je in jouw fotolijstje zet. Het afdrukken van vakantiefoto’s is hiermee verleden tijd en dit geeft je weer tijd om nieuwe herinneringen te maken.

Polaroids

Polaroids zijn de manier om zoveel mogelijk vakantiefoto’s tegelijkertijd te laten zien. Het zijn kleine foto’s van 10x10 centimeter waar je al jouw vakantie herinneringen in het kort onder kan schrijven. Een leuke manier om je vakantiefoto’s te showen is om deze op een prikbord aan de muur te hangen. Op deze manier kan je al jouw leuke, gekke en mooie herinneringen terugzien en kan je ook heel makkelijk foto’s vervangen of toevoegen. 

Tip voor volgend jaar

Om volgend jaar je zomerfoto’s op een ludieke manier te gebruiken, geven wij van Shoots & More je alvast een tip voor je volgende vakantie foto´s : Het online reisdagboek of je persoonlijke reisblog. Via verschillende online platformen kun je een reisjournal bijhouden met foto´s en teksten en deze tijdens of na je reis delen met iedereen die jij een kijkje in je avonturen wilt geven. Super leuk voor familie en vrienden om te zien wat je meemaakt en ook voor jezelf als naslag voor als je terug bent van je avontuur.

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Volledige privacy in de fotostudio! Coronaproof fotoshoot van ca. 45 minuten

Feel good fotoshoot + 30x40 afdruk. Vaste lage prijs, altijd 49 euro!

Wijzigen of annuleren van je afspraak is altijd geheel kosteloos!