Vlog – Love Valentijnsshoot Joann van den Herik

Loveshoot YouTuber Joann!

Vlogster en Youtuber Joann van den Herik was bij ons in de studio in Breda voor een loveshoot met haar vriend Robin. Hier heeft zij natuurlijk een leuke vlog van gemaakt. Altijd al eens willen zien hoe zo’n fotoshoot er aan toe gaat? Kijk dan snel de vlog.

Auteur: Loes Vrolijk


Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde! De dag dat jij jouw liefde even extra verwent, maar hoe? Bij Shoots & More helpen wij jou om jouw geliefde op een originele manier te verrassen.

Joann en haar vriend wonen ver van elkaar vandaan, en kunnen daarom wat minder tijd met elkaar doorbrengen. Om haar te verrassen hebben we haar uitgenodigd om een loveshoot te komen doen met haar vriend.

Wil jij nu ook jouw valentijn verrassen met een romantische fotoshoot?

Joann: “Ik wist eerst niet zo goed wat ik kon verwachtten. Wij zijn niet zo’n klef stelletje en houden niet zo van de standaard foto’s. Maar ik ben erg verrast door de foto’s en vond het heel erg leuk om te doen!”


Deel de fotografie tips

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.