Do good - Feel good
Do good - Feel good


Midden in de samenleving

Samen bereik je meer dan alleen. 

Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben. Dit doen we niet alleen, want samen bereik je meer dan alleen. Wij proberen op zoveel mogelijke manieren ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.


In actie voor Oekraïne

Actie voor Oekraine

'Nederland een beetje gelukkiger maken' daar werken wij bij Shoots & More iedere dag aan. Dat geldt ook zeker voor mensen die in ons land te gast zijn en op dit moment in een minder gelukkige periode zitten. Daarom wil Shoots & More de mensen uit de Oekraïne die zo getroffen zijn door de oorlog een hart onder de riem steken.


Voor iedere fotoshoot die geboekt wordt zal Shoots & More de komende periode 1 euro doneren aan Giro 555. Hopelijk kunnen wij dan samen met alle andere bedrijven en instanties die hetzelfde doen een bijdrage leveren aan voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater voor deze groep mensen die het zo hard nodig hebben. 


Daarnaast gaan wij in het kader van het thema moederdag een aantal moeders onder de vluchtelingen uit Oekraïne een fijne middag met hun kinderen laten beleven in een voor hen zware periode.
Wij gaan een groep moeders met hun kinderen een gratis fotoshoot aanbieden inclusief digitale bestanden. Niet alleen om hen als gezin een leuk moment samen te geven maar ook zodat zij deze digitale foto's kunnen gebruiken om te delen met de mensen die zij achter hebben moeten laten. Om op deze manier toch wat dichter bij elkaar te zijn. Tijdens deze middag zullen wij ook zorgen voor een lekkere hapjes en drankjes voor de moeders en de kinderen. 
 

Klimaatneutraal studio bezoek

Samen met Trees for All planten we bomen om de aarde te vergroenen en onze CO2 voetafdruk te verkleinen. Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Ook zet Trees for All zich in voor een gezonder klimaat, herstel van het ecosysteem en de biodiversiteit en armoedebestrijding in de wereld. Door deze samenwerking compenseren we voor de fotoafdrukken in onze vestigingen. Ook stimuleren we het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets binnen onze organisatie. Dit draagt bij aan een duurzame wereld en zo investeren we in de toekomst.

Image
Image

Goed voor de wereld, zo helpen wij mee

Bij Shoots & More geloven wij dat we met veel kleine stapjes, grote resultaten kunnen behalen. Dat als we met z'n alle iedere keer een beetje meer doen, we ook iedere keer een beetje meer bereiken. Hoe wij hier aan mee werken:

Led verlichting:

Led lampen zijn energie zuinig, dit is dan ook reden dat wij deze lampen gebruiken in al onze fotostudio's. Zo besparen we 80% tot 90% energie. Daarnaast is de levensduur van Led veel langer, hierdoor worden er minder broeikasgassen geproduceerd dan noodzakelijk.


Fairtrade producten

In al onze studio's proberen wij zoveel mogelijk fairtrade en duurzame producten te serveren, bijvoorbeeld suiker- en roerstaafjes. Fairtrade staat voor eerlijke handel. Fairtrade is een duurzame vorm van handel, omdat door de eerlijke lonen de lokale bevolking een echte kans krijgt op een beter leven. Fairtrade producten maken het verschil voor mensen tussen overleven en ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk hier aan bij te dragen. 

Image

Afval scheiden:

Afval scheiden vinden wij belangrijk, omdat het dan op de juiste manier verwerkt wordt en dit beter is voor het millieu. Daarnaast zorgt het voor minder verbranding van restafval, minder C02 uitstoot en besparen we hierdoor grondstoffen. 


Openbaar vervoer:

Wij stimuleren onze fotografen om met de fiets of het openbaar vervoer naar de fotostudio te komen. Ook onze operatie manager reist met het openbaar vervoer wanneer hij de fotostudio bezoekt.


Bomen planten:

Zoals hierboven omschreven staat, planten wij voor onze CO2 uitstoot bomen. Zo compenseren wij de uitstoot. Dit doen we samen met Trees 4 all. 

Iedereen doet WAT.

Iedereen in Nederland wordt zich steeds bewuster van de impact die we hebben op het milieu. Ook probeert iedereen zo duurzaam mogelijk te leven en draagt iedereen zijn of haar steentje bij. Bij Shoots & More doen wij ook zoveel mogelijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen.


Image

Trotse sponsor: ondersteunen waar jij gelukkig van wordt

Shoots & More sponsort op dit moment verschillende teams, wij sponsoren voornamelijk hockey en voetbal teams. Wij vinden het belangrijk om te ondersteunen waar jij gelukkig van wordt. Daarnaast staat bij Shoots & More het teamgevoel centraal, wij willen samen iets bereiken. Dit teamgevoel willen we dan ook steunen en aanmoedigen. Together everyone achieves more! Maar dat is niet het enige, wij staan graag midden in de samenleving. 


Image
Image
Image

Wereldrecord voor Serious Request

Kim Feenstra en Shoots & More hebben samen het wereldrecord ‘meeste selfies in één uur’ op hun naam gezet en daarmee € 1632.38 opgehaald voor Serious Request. Shoots & More zet zich ieder jaar in tijdens Serious Request. Wij vinden het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en zetten ons dan ook graag in voor het goede doel.  


Image

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen

Wij zijn trotse sponsor van Stichting MVI. Deze stichting is specialist in het organiseren van zorgvervoer voor zorginstellingen, met name gericht op het vervoer van minder mobiele ouderen. Stichting MVI regelt in heel Nederland bussen welke dagelijks, het hele jaar door, ouderen naar een dagbesteding brengt. 

Image

Stichting #mooizoalsjebent

Wij zijn trots op de samenwerking met de stichting #mooizoalsjebent! Zij motiveren en stimuleren jongeren door evenementen en training welke onderdeel zijn van het ontwikkelproces. Het doel is om jongeren middels evenementen te laten ontsnappen aan de dagelijkse druk en te leren om hun kwaliteiten te ontdekken, de toekomst positief in te zien en om hun zelfvertrouwen te vergroten. Je bent namelijk mooi zoals je bent! 

Image

Certificaten

Shoots & More heeft verschillende certificaten gekregen die laten zien dat we druk bezig zijn met duurzaam ondernemen. Het Eneco certificaat laat zien dat wij bezig zijn met verduurzamen door energie te gebruiken uit hernieuwbare bronnen. Hierbij dragen wij mee aan de productie van duurzame energie en aan beperking van uitstoot van broeikasgassen en CO2. 

Image
Image

Meer over ons weten

Image

Alles over je fotoshoot

Werkwijze

Hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk,
zo'n feel good fotoshoot


LEES VERDER

Image

Delen we dezelfde visie

Samenwerken en sponsoring

Samen sta je sterker. Laten we Nederland een stukje gelukkiger maken.


LEES VERDER

Image

Vacatures

Werken bij Shoots & More

Zoek jij uitdaging, is fotograferen je passie
en ben jij een écht mensen mens?


LEES VERDER