Do good - Feel good
Do good - Feel good


Midden in de samenleving

Samen bereik je meer dan alleen. 

Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben. Dit doen we niet alleen, want samen bereik je meer dan alleen. Wij proberen op zoveel mogelijke manieren ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.


Goed voor de wereld, zo helpen wij mee

Bij Shoots & More geloven wij dat we met veel kleine stapjes, grote resultaten kunnen behalen. Dat als we met z'n alle iedere keer een beetje meer doen, we ook iedere keer een beetje meer bereiken. Hoe wij hier aan mee werken:

Led verlichting:

Led lampen zijn energie zuinig, dit is dan ook reden dat wij deze lampen gebruiken in al onze fotostudio's. Zo besparen we 80% tot 90% energie. Daarnaast is de levensduur van Led veel langer, hierdoor worden er minder broeikasgassen geproduceerd dan noodzakelijk.


Fairtrade producten

In al onze studio's proberen wij zoveel mogelijk fairtrade en duurzame producten te serveren, bijvoorbeeld suiker- en roerstaafjes. Fairtrade staat voor eerlijke handel. Fairtrade is een duurzame vorm van handel, omdat door de eerlijke lonen de lokale bevolking een echte kans krijgt op een beter leven. Fairtrade producten maken het verschil voor mensen tussen overleven en ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk hier aan bij te dragen. 


Energie postief kantoor

Het hoofdkantoor van Shoots & More is niet alleen energieneutraal, maar zelfs energiepositief! Ons hoofdkantoor met meer dan 40 zonnepanelen produceert meer groene energie dan we nodig hebben. Met ons elektrische klimaatsysteem gaan we zuinig om met onze duurzame energie en dragen wij hier ook een steentje aan bij.

Fotograaf Loridana en Amber

Recyclebare bedrijfskleding:

Onze bedrijfskleding is niet zomaar bedrijfskleding. Wij vinden het belangrijk dat er goed wordt omgegaan met de aarde en de middelen die we gebruiken. Daarom hebben wij er voor gekozen om  100% recyclebare kleding te hebben voor al onze samenwerkers. 


Duurzame canvassen 

Het frame wordt gemaakt van hout uit een duurzaam beheerd bos. De gebruikte inkt is milieuvriendelijk. Onze verpakking bestaan uit gerecycled plastic en karton. lees hieronder verder!


Openbaar vervoer:

Wij stimuleren onze fotografen om met de fiets of het openbaar vervoer naar de fotostudio te komen. Ook onze operatie manager reist met het openbaar vervoer wanneer hij de fotostudio bezoekt.

Iedereen doet WAT.

Iedereen in Nederland wordt zich steeds bewuster van de impact die we hebben op het milieu. Ook probeert iedereen zo duurzaam mogelijk te leven en draagt iedereen zijn of haar steentje bij. Bij Shoots & More doen wij ook zoveel mogelijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Duurzame Canvassen

Door het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen draagt Shoots & More bij aan het behoud van onze bossen en de biodiversiteit die ze ondersteunen. Het gebruik van milieuvriendelijke inkt betekent dat er geen giftige stoffen in het milieu terechtkomen tijdens het productieproces. En het gebruik van gerecycled plastic en karton voor de verpakking helpt om de hoeveelheid afval te verminderen en de noodzaak om nieuwe materialen te produceren te verminderen. Wij vinden het geweldig dat wij als Shoots & More ons kunnen inzet voor duurzaamheid. Zo nemen wij verantwoordelijkheid voor de impact die wij hebben op het milieu en verkleinen onze voetafdruk zo veel mogelijk. Door te kiezen voor duurzame canvassen bij Shoots & More, kunnen klanten trots zijn op hun aankoop, wetende dat ze bijdragen aan een meer duurzame toekomst.


Canvas bestellen

Trotse sponsor: ondersteunen waar jij gelukkig van wordt

Shoots & More sponsort op dit moment verschillende teams, wij sponsoren voornamelijk hockey en voetbal teams. Wij vinden het belangrijk om te ondersteunen waar jij gelukkig van wordt. Daarnaast staat bij Shoots & More het teamgevoel centraal, wij willen samen iets bereiken. Dit teamgevoel willen we dan ook steunen en aanmoedigen. Together everyone achieves more! Maar dat is niet het enige, wij staan graag midden in de samenleving. 


Sponsoring voetbalteam

S.V. Zandvoort

hockeysponsor Shoots and More

HC Oranje Rood

Image

Korfbalvereniging Oranje Zwart


Aloha!

Bij Shoots & More geloven we in het vastleggen van bijzondere momenten, ongeacht de vorm of omvang. Daarom zijn we trots om samen te werken met Aloha, een organisatie die mensen met en zonder beperking de kans geeft om elkaar te ontmoeten. Bij ons in de studio kunnen ze dit op hun eigen tempo doen en nieuwe vriendschappen sluiten of gewoon een leuke ervaring hebben. We zijn er trots op om op deze manier ons steentje bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving. Ons motto is #Capturewhatmattersmost, en voor ons is dat het creëren van mooie herinneringen en dat wij hier ook nog mensen mee doen verbindingen maakt ons trots op wat wij doen en waar wij voor staan. Kom gerust eens langs en ervaar het zelf!  


Helden van Breda

Bij Shoots & More werken we graag samen met lokale organisaties. We maken de foto’s voor het magazine “Goed Volk” waarin 3 vrijwilligers worden geëerd. Het in het zonnetje zetten van deze helden vinden we fantastisch en we willen anderen inspireren om zich ook in te zetten voor anderen. #CaptureHappiness. Wij zijn trots hier aan mee te mogen werken en bij te dragen aan een betere gemeenschap. 

Image

Stichting #mooizoalsjebent

Wij zijn trots op de samenwerking met de stichting #mooizoalsjebent! Zij motiveren en stimuleren jongeren door evenementen en training welke onderdeel zijn van het ontwikkelproces. Het doel is om jongeren middels evenementen te laten ontsnappen aan de dagelijkse druk en te leren om hun kwaliteiten te ontdekken, de toekomst positief in te zien en om hun zelfvertrouwen te vergroten. Je bent namelijk mooi zoals je bent! 

Wereldrecord voor Serious Request

Kim Feenstra en Shoots & More hebben samen het wereldrecord ‘meeste selfies in één uur’ op hun naam gezet en daarmee € 1632.38 opgehaald voor Serious Request. Shoots & More zet zich ieder jaar in tijdens Serious Request. Wij vinden het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en zetten ons dan ook graag in voor het goede doel.  


Kim Feenstra bij fotostudio Shoots and More
Image

Certificaten

Shoots & More heeft een certificaat gekregen die laten zien dat we druk bezig zijn met duurzaam ondernemen. Het Eneco certificaat laat zien dat wij bezig zijn met verduurzamen door energie te gebruiken uit hernieuwbare bronnen. Hier hout het natuurlijk niet op. Wij maken ook gebruik van zuinige belichting in al onze studio's en natuurlijk is onze bedrijfskleding ook recyclebaar en duurzaam geproduceerd.   

Duurzame Energie, Shoots & More, Eneco, certificaat

Meer over ons weten

fotograaf

Alles over je fotoshoot

Werkwijze

Hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk,
zo'n feel good fotoshoot


LEES VERDER

fotofeest

Delen we dezelfde visie

Samenwerken en sponsoring

Samen sta je sterker. Laten we Nederland een stukje gelukkiger maken.


LEES VERDER

Fotograaf worden?

Vacatures

Werken bij Shoots & More

Zoek jij uitdaging, is fotograferen je passie
en ben jij een écht mensen mens?


LEES VERDER